Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2015 14:58

Ο Μαρινάκης κατηγορούμενος για την "εγκληματική οργάνωση"

Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβε το κατηγορητήριο για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ποδόσφαιρο μέσω του δικηγόρου του και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα (27/4) το μεσημέρι μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου, παρέλαβε το κατηγορητήριο και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν πήγε ο ίδιος στο γραφείο του ειδικού ανακριτή στην Ευελπίδων, Γιώργου Ανδρεάδη και ο δικηγόρος του ήταν αυτός που ζήτησε να πάρει στα χέρια του τις κατηγορίες και να τις παραδώσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο κ. Ανδρεάδης, κατ' εξαίρεσιν έδωσε στον Βασίλη Δημακόπουλο το κατηγορητήριο και εξερχόμενος του γραφείου του, ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται ο πρόεδρος των Πειραιωτών να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.
Θυμίζουμε πως προηγήθηκε η παρουσία στην Ευελπίδων του ισχυρού άνδρα του Λεβαδεικού, Γιάννη Κομπότη, του πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη, και του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ Αριστείδη Σταθόπουλου.
Πηγή: sport24.gr