Τρίτη, 28 Απρίλιος 2015 13:24

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Σίλντενφελντ η Ντιναμό!

Γράφτηκε από τον

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος θα μείνει σε λίγους μήνες ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.


Όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο 30χρονος Κροάτης αμυντικός επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους κι ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν ο πιθανότερος προορισμός του, κάτι που επιβεβαιώθηκε επίσημα το βράδυ της ίδιας ημέρας, αφού οι Κροάτες ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον διεθνή στόπερ.
«Η Ντιναμό ανακοινώνει περήφανα ότι στην ομάδα επιστρέφει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του θέματος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Επίσης, οι Κροάτες προσθέτουν πως ο παίκτης θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας από το καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος από το «τριφύλλι», ενώ στο θέμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: onsports.gr