Τρίτη, 28 Απρίλιος 2015 14:02

Ομάδα επιχειρηματιών θα πάρει την Καλαμάτα, σύμφωνα με τον Λ. Γαϊτανάρο

Γράφτηκε από τον

Με δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος λέει ότι ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Δημήτρη Καπουλέα θα πάρει τη "Μαύρη Θύελλα".

Υπενθυμίζει ακόμα ότι στο διοικητικό σχήμα θα μπει αργότερα και ο Χρήστος Βρακάς, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αναλάβει τα ηνία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εχει όμως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον.
Ο κ. Γαϊτανάρος εκτιμά ότι ο σημερινός πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο και αισιοδοξεί ότι ο σύλλογος θα αλλάξει χέρια.
Αναλυτικά η δήλωση: " Επειδή η αγωνία όλων μας είναι ποια θα είναι η τύχη της ομάδος "Μαύρης Θύελλας" στην καινούργια περίοδο.
Η θέση του κ. Βρακά είναι ξεκάθαρη με την δήλωση που κάναμε και την οποία σας επισυνάπτω για να διαβάσουν αυτοί που δεν τη διάβασαν, την έχουμε συνυπογράψει αμφότεροι, εγώ και ο κ. Βρακάς. Ο κ. Βρακάς όταν οριστικά αποφασίσει, (του το επιτρέψουν οι δουλειές του) θα είναι ο καινούργιος πρόεδρος της ιστορικής ομάδος.
Σήμερα για να προχωρήσουν όλα, χρειάζεται μεγάλη βοήθεια και ενίσχυση (διοικητική και οικονομική) διότι ο κ. Ράλλης, ότι είχε να δώσει τα έδωσε. Αρκετά κουράστηκε.
Ο κ. Καπουλέας γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος θα είναι και ο μελλοντικός συνεργάτης του κ. Βρακά αν τελικώς αναμειχθεί, ο οποίος έχει επαφές και σήμερον μαζί του. Είναι πετυχημένος επιχειρηματίας, και αγαπάει την ιστορική ομάδα. Είναι έντιμος και ηθικός γνήσιος Μανιάτης, και όχι αχάριστος που αυτό τα λέει όλα. Ευγνωμονεί τους ευεργέτες του. Ο κ. Καπουλέας έχει μαζί του έξι οικονομικούς παράγοντες της πόλεως γνωστά πρόσωπα και έντιμους ανθρώπους και πολύ γρήγορα θα συνομιλήσει με τον κ. Ράλλη, για την καινούργια διοίκηση.
Θα είναι πολύ τυχερή η ομάδα να προχωρήσει αυτό το σχήμα για να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια".
Μένει πλέον να δούμε αν το επόμενο διάστημα θα υπάρξει κάποια κίνηση, ώστε η Καλαμάτα να αλλάξει διοικητική σελίδα ή θα συνεχίσει ο Γιώργος Ράλλης.

Η παλαιότερη δήλωση του Χρ. Βρακά

"Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και να δούμε γρήγορα τη «Μαύρη Θύελλα» στα μεγάλα σαλόνια. Ευχαριστώ αμφοτέρους για την τιμή που μου κάνατε με την πρότασή σας από τον Σεπτέμβριο του 2014 να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Εγώ δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ να αναλάβω την Διοίκηση γιατί τον χρόνο παραμονής μου στην Ελλάδα, προς το παρόν, δεν μπορώ να τον προσδιορίσω.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και θα είμαι πάντα στο πλευρό σας. Προς το παρόν καλή πορεία και θα μιλήσουμε πολύ γρήγορα".

Τρίποντο στα χαρτιά

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Καλαμάτα με την ήττα που γνώρισε από τον Αιολικό (3-1) στη Μυτιλήνη υποχώρησε στην 8η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Την προσεχή αγωνιστική θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τον Μανδραϊκό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ τα δύο τελευταία ματς είναι εκτός έδρας με Λουτράκι και Παναρκαδικό.