Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 16:32

Σοκ στο βελγικό ποδόσφαιρο, σε κώμα μέσος της Λόκερεν μετά από καρδιακό επεισόδιο!

Γράφτηκε από τον
Σοκ στο βελγικό ποδόσφαιρο, σε κώμα μέσος της Λόκερεν μετά από καρδιακό επεισόδιο!

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική πιάτσα του Βελγίου, καθώς ο μέσος της Λόκερεν Γκρεγκορί Μέρτενς νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ενώ αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα του βελγικού συλλόγου.

 

Ο Μέρτενς μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, στο οποίο βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, όπως αποκάλυψε ο Χέρμαν βαν ντε Πιουτ, εκπρόσωπος της Λόκερεν, με σημερινές του δηλώσεις στα ΜΜΕ του Βελγίου.

«Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Ο Γκρεγκορί είναι σε τεχνητό κώμα και η καρδιά του λειτουργεί με μηχανική υποστήριξη. Η τύχη του βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του νοσοκομείου, στους οποίους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Η οικογένειά του και οι άνθρωποι της Λόκερεν είναι μαζί του, αλλά όλοι περιμένουμε και ελπίζουμε σε ένα θαύμα», τόνισε ο ντε Πιουτ.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της Λόκερεν πρόσθεσε πως ο Μέρτενς δεν είχε στο παρελθόν οποιοδήποτε πρόβλημα με την καρδιά του: «Ο Γκρεγκορί είχε περάσει διάφορα ιατρικά τσεκ στο παρελθόν και ποτέ δεν είχε αναφερθεί το παραμικρό πρόβλημα. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Ο Γκρεγκορί είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Τα νέα έσκασαν σαν βόμβα».

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR