Τρίτη, 28 Απρίλιος 2015 16:32

Σοκ στο βελγικό ποδόσφαιρο, σε κώμα μέσος της Λόκερεν μετά από καρδιακό επεισόδιο!

Γράφτηκε από τον

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική πιάτσα του Βελγίου, καθώς ο μέσος της Λόκερεν Γκρεγκορί Μέρτενς νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ενώ αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα του βελγικού συλλόγου.

 

Ο Μέρτενς μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, στο οποίο βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, όπως αποκάλυψε ο Χέρμαν βαν ντε Πιουτ, εκπρόσωπος της Λόκερεν, με σημερινές του δηλώσεις στα ΜΜΕ του Βελγίου.

«Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Ο Γκρεγκορί είναι σε τεχνητό κώμα και η καρδιά του λειτουργεί με μηχανική υποστήριξη. Η τύχη του βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του νοσοκομείου, στους οποίους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Η οικογένειά του και οι άνθρωποι της Λόκερεν είναι μαζί του, αλλά όλοι περιμένουμε και ελπίζουμε σε ένα θαύμα», τόνισε ο ντε Πιουτ.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της Λόκερεν πρόσθεσε πως ο Μέρτενς δεν είχε στο παρελθόν οποιοδήποτε πρόβλημα με την καρδιά του: «Ο Γκρεγκορί είχε περάσει διάφορα ιατρικά τσεκ στο παρελθόν και ποτέ δεν είχε αναφερθεί το παραμικρό πρόβλημα. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Ο Γκρεγκορί είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Τα νέα έσκασαν σαν βόμβα».

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR