Τρίτη, 28 Απρίλιος 2015 18:16

Βίοι αντίθετοι στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Βίοι αντίθετοι στην Τριφυλία

Εράνη και Κυπαρισσία αντάμωσαν φέτος στην πρεμιέρα της Α' τοπικής (ισοπαλία 0-0), όμως  η πορεία τους στη συνέχεια ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη.

Η πρώτη τερμάτισε τρίτη από το τέλος και η δεύτερη κατέκτησε τον τίτλο αήττητη (27 νίκες, 3 ισοπαλίες) σε μια σεζόν που δεν θα ξεχαστεί, ακόμα και αν δεν ανέβει στη Γ' εθνική.
Με διαφορά η καλύτερη στη σύγχρονη ιστορία του ΑΟΚ και η χειρότερη για την Εράνη, που είναι η παραδοσιακή δύναμη της Τριφυλίας  με πολύχρονη παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα και πρώτη όσον αφορά τις κατακτήσεις στο κύπελλο Μεσσηνίας.
Η Φιλιατρινή ομάδα μετά την κυριακάτικη ήττα στο μπαράζ από τον Αστέρα Αρφαρών,  προσμένει πλέον το.. φιλί της ζωής από την Κυπαρισσία. Αν η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας τσεκάρει το εισιτήριο για τη Γ' εθνική, στο μίνι πρωτάθλημα του Μαΐου  τότε η Εράνη θα παίξει και τη νέα σεζόν στην Α' τοπική.
Διαφορετικά θα ακολουθήσει Ακρίτα Κορώνης και Ασπρόχωμα στην Α1 κατηγορία. Κάτι που το καλοκαίρι δεν περίμενε ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της. Και μιας αναφερθήκαμε στην Τριφυλία, εκτός από την Κυπαρισσία καλή πορεία έκανε και ο Τέλλος Αγρας  τερματίζοντας πίσω από τους πρωταθλητές και τον δεύτερο Πάμισο.