Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 19:46

Πήρε τα μεγάλα ματς o Αστέρας Αρφαρών

Γράφτηκε από τον
Πήρε τα μεγάλα ματς o Αστέρας Αρφαρών

O Αστέρας Αρφαρών τελικά ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο μπαράζ παραμονής με την Εράνη και από την Κυριακή το απόγευμα πανηγυρίζει την παραμονή του στην Α' τοπική, σε αντίθεση με τους Φιλιατρινούς που ελπίζουν πλέον σε άνοδο της Κυπαρισσίας στην Γ' εθνική, ώστε να μείνουν και αυτοί στην μεγάλη κατηγορία του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.


Ο Αστέρας, που έχει έντονο το ντόπιο στοιχείο όσο καμιά άλλη ομάδα στην κατηγορία, βρέθηκε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση φέτος. Ωστόσο το τελευταίο κρίσιμο διάστημα πήρε πολλά μεγάλα ματς.
Αρχικά, νίκησε την Εράνη με 1-0 την 25η αγωνιστική στα Αρφαρά. Στην έδρα του νίκησε και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας την 27η αγωνιστική και εκεί που φάνηκε ότι έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή, ήρθε η ήττα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ανδρούσα (2-1) να τον βάλει ξανά σε περιπέτειες.
Στο φινάλε του πρωταθλήματος όμως έδειξε χαρακτήρα κερδίζοντας τρία ματς με 2-1! Αρχικά τον Τέλλο Άγρα στα Αρφαρά την προτελευταία αγωνιστική και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ακολούθησε η νίκη στο Διαβολίτσι την τελευταία αγωνιστική, πάλι με 2-1 με το νικητήριο γκολ στο 86'!
Το… καλύτερο ήταν το προχθεσινό 2-1 με την Εράνη, σε ένα ματς όπου ο Αστέρας βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς.