Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 18:07

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αισιοδοξούν ότι μέσα Μαΐου θα εξοφλήσουν το χρέος

Γράφτηκε από τον

Το παλιό χρέος του Παμίσου (από το 1997) είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί αυτή την περίοδο τους παράγοντες της ομάδας.


Οι «πράσινοι» οφείλουν περίπου 55.000 ευρώ ωστόσο με τις νέες ρυθμίσεις έχουν την ενημέρωση πως έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν εφ άπαξ περίπου 10.000 ευρώ (χωρίς τις προσαυξήσεις δηλαδή) και να απεμπλακεί ο Πάμισος από θέμα που προβληματίζει έντονα την διοίκηση του.
Έτσι στη Μεσσήνη έχει ξεκινήσει προσπάθεια να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα οι 10.000 ευρώ και να τελειώνει μια και καλή με αυτό το πρόβλημα η ομάδα.
Μάλιστα η εκτίμηση που υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης είναι πως μέσα Μαΐου ο Πάμισος θα είναι σε θέση να εξοφλήσει το χρέος του.
Μόλις γίνει αυτό θα προγραμματιστεί άμεσα γενική συνέλευση προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Όσον αφορά τον Δημήτρη Αντωνόπουλο, σύμφωνα με την διοίκηση των «πράσινων» ο πρόεδρος της ομάδας αφενός είναι διατεθειμένος να συμβάλλει και αυτός στην συγκέντρωση των 10.000 ευρώ του χρέους και αφετέρου δηλώνει πως επιθυμεί να μείνει στην ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο.