Πέμπτη, 30 Μάιος 2013 10:00

Ντου Μαρινάκη στον τελικό αποκάλυψαν οι διαιτητές

Γράφτηκε από τον

Τις διαμαρτυρίες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη δέχθηκε στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας η διαιτητική εξάδα του ματς, όπως αποκάλυψαν χθες Τετάρτη οι έξι ρέφερι στα μέλη της ΚΕΔ και δη στους Δούρο, Μπριάκο και Τσαχειλίδη βστα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδή.

 

Τόσο ο ρέφερι, Θανάσης Γιάχος, οι βοηθοί, Σαραϊδάρης, Καρατζίκας, ο 4ος διαιτητής, Σπάθας, αλλά και οι επιπρόσθετοι Τριτσώνης και Μάνταλος ερωτήθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής και απάντησαν όλοι ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, κάτι που ρητά απαγορεύεται από τους κανονισμούς όχι μόνο για τους παράγοντες, αλλά και για παράγοντες της ΕΠΟ και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στο α' ημίχρονο.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Δευτέρα ο διαιτητής του τελικού, Θανάσης Γιάχος κλήθηκε και μετέβη στον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορρέα και ρωτήθηκε αν συνέβη κάτθι, όπως είχαν καταγγείλει ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο οποίος είχε κληθεί τις προηγούμενες μέρες και ο ίδιος.

Η προκαταρτική εξέταση που διενεργεί ο αθλητικός εισαγγελέας ήταν και ο λόγος που η εξάδα των ρέφερι κλήθηκε από την ΚΕΔ.

Στο Φ.Α. του τελικού, πάντως, δεν υπάρχει λέξη για την «επίσκεψη» Μαρινάκη και από τον κανονισμό προβλέπεται τιμωρία για τους διαιτητές για το γεγονός ότι το περιστατικό αυτό δεν καταγράφηκε.

πηγή goalday.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ