Δευτέρα, 04 Μάιος 2015 08:25

Φιλικό στην Καλαμάτα σήμερα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ με τους Σούπερ Σταρ

Γράφτηκε από τον
Φιλικό στην Καλαμάτα σήμερα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ με τους Σούπερ Σταρ

Στην Καλαμάτα θα βρεθούν σήμερα Δευτέρα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ προκειμένου να δώσουν φιλικό ματς με την ομάδα των Σούπερ Σταρ Καλαμάτας.


Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας και θα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα τα έσοδα θα διατεθούν στο Άσυλο Ανιάτων. Επίσης θα μοιραστούν στα παιδιά 50 μπάλες και αθλητικές φανέλες.
Μετά τον αγώνα η ομάδα της Καλαμάτας θα δεξιωθεί την αποστολή της ΑΕΚ σε κατάστημα στο Πήδημα.
Την αποστολή της ΑΕΚ θα απαρτίζουν οι Σεραφείδης, Μανωλάς, Νεστορίδης, Καραφέσκος, Αρδίζογλου, Παπαϊωάννου, Μπατίστα, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Μαύρος, Στυλιανόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Μουσούρης, Κωνσταντινίδης, Λέτσας, Ζήσης, Πορφύρης, Σαρκίρης, Ανδρίκουλας, Σιμιγδαλάς, Αντωνόπουλος, Θεοχαρίδης, Κούτουλας.
Για τους Σούπερ Σταρ Καλαμάτας θα είναι στο γήπεδο οι Καλλιντέρης, Πλακουδάκης, Χατζής, Ηλιόπουλος, Κολοκάθης, Μάνα, Μπάλλας, Μπλέτσας, Χατζηαγγελής, Π. Χριστόπουλος, Στ. Χριστόπουλος, Θειακός, Γκούνης, Παναγόπουλος, Μαρινάκης, Μούργος, Γ. Κουτελιάρης, Αιμ. Κουτελιάρας, Βασιλόπουλος, Μουστάκας, Τριανταφυλλάκης, Σεβαστέλης και ο πρωτεργάτης της ομάδας Γιώργος Μπιστικέας.