Κυριακή, 03 Μάιος 2015 22:01

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Νίκη 2-0 στο φιλικό με Αγ. Ανάργυρους - Καλή εμφάνιση εν όψει Σπάρτης

Γράφτηκε από τον

Νικηφόρο ήταν το φιλικό που έδωσε σήμερα η Κυπαρισσία με τους Αγιους Ανάργυρους μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των αγώνων μπαράζ και τον κρίσιμο αγώνα με την Α.Ε. Σπάρτης.

Ο ΑΟΚ νίκησε με 2-0 την Αθηναϊκή ομάδα στην… πρόβα τζενεράλε εν όψει Σπάρτης δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έβγαλε και άλλες καλές φάσεις κατά τη διάρκεια του 90λεπτου.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αγιοι Ανάργυροι τερμάτισαν φέτος στην 7η θέση στην Α' Αθήνας, σε ένα πρωτάθλημα δηλαδή σαφώς πιο ανταγωνιστικό από αυτό της Μεσσηνίας και προπονητής τους είναι ο αδερφός του Αλέξη Μαντζούνη, Ανδρέας.

Ντιόπ και Β. Παπαγεωργίου τα γκολ

Στο αγωνιστικό σκέλος το πρώτο γκολ των "κυανολεύκων" επιτεύχθηκε στο 30' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γαργαρώνη και ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ντιόπ από το ύψος του πέναλτι που "κρέμασε" τον Σαράντη για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πέτυχαν το 2-0 στο 87'… Ο Λυδιώτης βρήκε με κάθετη πάσα στα πλάγια τον Χ. Παπαγεωργίου που έσπασε την μπάλα στο πέναλτι και εκεί ο Β. Παπαγεωργίου με πλασέ την έστειλε στο αριστερό "Γ" διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Τον φιλικό αγώνα σφύριξε ο Κουτσαναστάσης και βοηθοί ήταν οι Γιαννόπουλος και Αντωνόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος,
Γ. Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Μιτρόφ, Κόλλιας, Χ. Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος.
Επαιξαν και οι: Λυδιώτης, Κωνσταντόπουλος, Β. Παπαγεωργίου, Αθανασόπουλος, Ζαφείρης και ο Κυριακούλης που ήταν μέχρι τον Γενάρη στην ομάδα και τώρα ανήκει στον Ηρακλή Κυπαρισσίας.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Βυζανιάρης, Τούρλας, Κοσκινάς, Κοκότης, Παπαδημητρίου, Καλογριάς, Σερδενές, Γκούρι, Πλεξίδας, Δημαράς. Επαιξαν και οι: Γκίκας, Στραβοκέφαλος, Λώλος και Κολωνέλος.