Δευτέρα, 04 Μάιος 2015 18:09

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με γιορτή έκλεισε η σεζόν

Γράφτηκε από τον

Με τη λήξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ.


Στη γιορτή που ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ έδωσαν εκτός από τα μέλη της διοίκησης του συνδέσμου, παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Λεωνίδας Οικονομίδης, ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Μεσσηνίας και τεχνικός διευθυντής των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ Αγγελος Σκαφιδάς, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΜ Γρηγόρης Μποντοζάκης, τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Χρήστος Κότσαρης, Ανδρέας Μιχαλακέας, Παναγιώτης Μανωλόπουλος, ο πρώην προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας των διαιτητών και προπονητής σε διάφορες ομάδες Δημήτρης Μπάκας, εν ενεργεία και μη διαιτητές, καθώς και τα περισσότερα μέλη της διοίκησης του συνδέσμου (απουσίαζε ο Ηλίας Αλεξέας, καθώς είχε οριστεί βοηθός διαιτητής στο Βέροια - Πανθρακικός).
Την εκδήλωση "έντυσε" μουσικά με ελληνικά λαϊκά τραγούδια ο κ. Μανωλόπουλος, ο οποίος μαζί με τον κ. Μποντοζάκη, αλλά και δύο από τους νέους διαιτητές, την Δήμητρα Ρήγοπουλου και τον Δημήτρη Τάγαρη, τραγούδησαν κάποια τραγούδια, ενώ στη συνέχεια το έριξαν στο χορό. Σε ότι αφορά το μενού περιελάμβανε σουβλάκια, αναψυκτικά, κρασί και ποτά.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης σύντομη δήλωση έκαναν στο "Notos" ο  αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Λεωνίδας Οικονομίδης και ο πρόεδρος του συνδέσμου Νίκος Κοσάρης.
Ο κ. Οικονομίδης σημείωσε: «Τελειώσαμε μια ακόμη ποδοσφαιρική περίοδο, που παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν θεωρώ ότι η χρονιά που πέρασε ήταν επιτυχημένη. Ησυχία, ηρεμία, χωρίς βία στα γήπεδα διεξήχθησαν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, καθώς και αυτά των υποδομών χωρίς να υπάρξουν σοβαρά διαιτητικά λάθη. Ολοι οι διαιτητές εντός νομού αλλά και εκτός νομού εκπροσώπησαν την ΕΠΣΜ επάξια. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη με προαγωγές διαιτητών μας στις ανώτερες κατηγορίες».
Ο κ. Κοσάρης μας είπε: «Σε γενικές γραμμές πήγε καλά η διαιτησία αυτή τη χρονιά. Καλή παρουσία είχαν και οι αξιολογημένοι διαιτητές που έπαιξαν σε παιχνίδια εκτός νομού. Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε τα λιγότερα λάθη. Σε κάθε παιχνίδι γίνονται λάθη, αλλά δεν είναι εσκεμμένα. Γι' αυτό κάθε Δευτέρα πραγματοποιούνται οι επιμορφωτικές συγκεντρώσεις ώστε να βελτιωνόμαστε. Τελειώνοντας εύχομαι καλές διακοπές σε όλα τα μέλη του συνδέσμου και να μην ξεχάσουν να γυμνάζονται και να διαβάζουν».