Δευτέρα, 04 Μάιος 2015 19:00

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Λύγισε στο 13ο παιχνίδι o Tσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον

O Tσικλητήρας Πύλου έγραψε φέτος μια από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του το Κύπελλο Μεσσηνίας.

Η επιτυχία του όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο Κυπελλούχος Μεσσηνίας είχε μια εντυπωσιακή πορεία στην συνέχεια στο Κύπελλο Ερασιτεχνών φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση του θεσμού.
Εκεί μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στον τελικό. Προηγήθηκε απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας, όμως τελικά λύγισε στο 119' της παράτασης και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το θεσμό.
Ηταν το 13ο και άτυχο όπως αποδείχθηκε φετινό ματς κυπέλλου για τον Τσικλητήρα που γνώρισε την πρώτη φετινή του ήττα στην διοργάνωση.
Ας θυμηθούμε σήμερα πως έφτασε η ομάδα της Πύλου στην κατάκτηση του Κυπέλλου και πως στην συνέχεια ακούστηκε στο πανελλήνιο φτάνοντας μέχρι τους 4 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Στο Κύπελλο Μεσσηνίας απέκλεισε διαδοχικά τον Αίαντα, τον Μεσσηνιακό, τον Πάμισο και το Διαβολίτσι ενώ στον τελικό νίκησε τον Απόλλωνα στην διαδικασία των πέναλτι.
Στο Κύπελλο Ερασιτεχνών απέκλεισε διαδοχικά τον Πανθυρεατικό, τα Διλινάτα και την Θήβα, για να αποκλειστεί στα ημιτελικά από την Θύελλα Ραφήνας.


ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Α' ΦΑΣΗ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΙΑΣ 3-0

Το 1-0 έγινε στο 40' όταν ο Λυμπερόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Κάνιστρα και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 70' σουτ του Διακουμή απέκρουσε ο Τσιγάρος και στην επαναφορά με πλασέ ο Οθ. Εμμανουήλ πέτυχε το 2-0. Τρία λεπτά μετά σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αίαντα, ο Διακουμής σούταρε στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Μπουντά η μπάλα βρήκε σε πλάτη αμυντικού και έφτασε στον Δούνια, που με τη σειρά του σούταρε για να βρει η μπάλα και πάλι σε σώμα αμυντικού για να καταλήξει στον Κάνιστρα, ο οποίος με σουτ σημείωσε το τελικό 3-0.
ΠΥΛΟΣ: Μίντζηρας, Λυμπερόπουλος (60' Δούνιας), Κουτίβας, Παπαγεωργίου (85' Κατσιγιάννης), Μαρής, Διακουμής, Ν. Εμμανουήλ, Οθ. Εμμανουήλ, Σεφεράσι, Αμαρίλντο (46' Μπουντάς), Κάνιστρας.
ΑΙΑΣ: Τσιγάρος, Αλεξανδρόπουλος, Διονυσόπουλος, Περιβολάρης, Καραγιάννης, Παλιατσέας, Τριάντος (42' λ.τρ. Ηρακλής), Βέλμαχος (60' Διαμαντόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Πουλουπάτης, Ζέρβας.

ΑΙΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-1

Η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ με τη συμπλήρωση του 5ου λεπτού από την έναρξη του ματς, όταν ο Διακουμής εκτέλεσε κόρνερ και ο Οθ. Εμμανουήλ με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 42' με σουτ του Βέλμαχου.
ΑΙΑΣ: Τσιγάρος, Γιαννής (65' Διαμαντόπουλος), Διονυσόπουλος (65' Κόντης), Βαβαρούτσος, Καραγιάννης, Παλιατσέας, Τριάντος (46' Περιβολάρης), Βέλμαχος, Ζέρβας, Αλεξανδρόπουλος, Παπαβασιλόπουλος.
ΠΥΛΟΣ: Μίντζηρας (46' Νικολόπουλος), Κουτίβας, Παπαγεωργίου, Μαρής, Ν. Εμμανουήλ, Οθ. Εμμανουήλ, Σεφεράσι (50' Κατσούλης), Διακουμής, Χύσα, Μπουντάς, Κάνιστρας (70' Π. Κοντογόνης).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Β' ΦΑΣΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-3

Στο 15' ο Κάνιστρας μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το πλασέ και άνοιξε το σκορ (0-1).
Στο 24' ο ίδιος παίκτης πετάχτηκε στην περιοχή του Μεσσηνιακού και με κοντινή προβολή έγραψε το 0-2.
Στο ξεκίνημα όμως του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50' μείωσαν σε 1-2 οι «πράσινοι» όταν ο Κουλόπουλος σέντραρε από δεξιά και
ο  Μανωλόπουλος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Μίντζηρα.
Στο 66' ο Δούνιας τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Διακουμή και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-3.
Στο 92' από σέντρα του Μανωλόπουλου, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Παπαγεωργίου μέσα στην περιοχή, μια απόφαση που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.
Ο έμπειρος Μπεγέτης από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος για το τελικό 2-3.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κολοκούβαρος, Σταματελόπουλος, Πανταζής (72' Κούτρης), Κουρέας (63' λ. τρ. Γαβράς), Κουκούτσης, Αρβανίτης, Μπεγέτης, Μερκούρης (50' Στασινός), Πουλάκος, Κουλόπουλος, Μανωλόπουλος.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Παπαγεωργίου, Κουτίβας,
Ν. Εμμανουήλ, Δούνιας, Ο. Εμμανουήλ, Σεφεράσι, Διακουμής
(70' Κατσιγιάννης), Χίσα (78' Κατσούλης), Μπουντάς, Κάνιστρας.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-0

Στο 0-0 έμειναν χθες στην Πύλο ο τοπικός Τσικλητήρας με το Μεσσηνιακό. Οι γηπεδούχοι όμως πανηγύρισαν στο τέλος την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού χάρη στη νίκη με σκορ 3-2 στο πρώτο ματς στην Καλαμάτα.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ:  Μίντζηρας, Δούνιας, Κουτίβας, Παπαγεωργίου, Ν. Εμμανουήλ, Σεφεράσι, Οθ. Εμμανουήλ, Διακουμής (90' Κατσιγιάννης),  Μεμά (70' Λυμπερόπουλος), Μπουντάς, Κάνιστρας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Αρβανίτης, Μπιζίμης, Πανταζής, Στασινός (60' Δ. Δημόπουλος), Κουκούτσης, Μανωλόπουλος (80' Κ. Δημόπουλος), Μερκούρης, Πουλάκος, Κουλόπουλος (65' Κούτρης). .



ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Γ' ΦΑΣΗ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-0

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 89' ο Διακουμής όταν από μπαλιά του Ν. Εμμανουήλ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και μόνος απέναντι στον Καλλιντέρη πέτυχε με πλασέ το 1-0.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Μίντζηρας, Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Αντωνόπουλος, Μαρής, Σεφεράσι (90' Λυμπερόπουλος), Οθ. Εμμανουήλ, Διακουμής, Ν. Εμμανουήλ, Μπουντάς (46' Δούνιας), Κάνιστρας.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Μανιάτης, Φιλόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος (80' Πατσιώτης), Τριανταφυλλάκης, Μωράκης, Αργυρόπουλος, Χρ. Τρίψας, Ηλιόπουλος (60' Τσιπλάκης), Αντ. Καλογερόπουλος (46' λ.τρ. Σεϊτάι), Βλαχόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1

Παλικαρίσια πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε ο Τσικλητήρας Πύλου μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Παμίσου στη Μεσσήνη, την δεύτερη μετά το 1-0 στην Πύλο. Πήρε τη νίκη χάρις σε ένα πανέμορφο γκολ που σημείωσε ο… δαιμόνιος Φάνης Κάνιστρας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (48').
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Γ. Τρίψας, Χ. Τρίψας, Ηλιόπουλος (72' Πατσιώτης), Μανιάτης, Τριανταφυλλάκης, Αργυρόπουλος, Τσιπλάκης (46' Α. Καλογερόπουλος), Σεϊτάι, Γ. Καλογερόπουλος, Μωράκης (56' Βλαχόπουλος).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Κάνιστρας, Μαραβέλας, Σεφεράσι (80' Κατσιγιάννης), Χίσα, Κουτίβας, Παπαγεωργίου, Ν. Εμμανουήλ (91' Π. Καλδής), Αντωνόπουλος, Μάρης, Λυμπερόπουλος (56' Μπουντάς).




ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 3-0

Ο Δούνιας στο 17', ο Διακουμής στο 30' και ο Κάνιστρας στο 78' υπέγραψαν τη  νίκη των γηπεδούχων που με τους νεοαποκτηθέντες Νάτση και Γρ. Παπαγεωργίου στην 11άδα έκαναν καλή εμφάνιση λαο πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό από το πρώτο ματς.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Μαραβέλας, Ν. Εμμανουήλ, Γρ. Παπαγεωργίου, Ν. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Δούνιας, Σεφεράσι (61' Οθ. Εμμανουήλ), Κάνιστρας, Νάτσης (84' Π. Καλδής), Διακουμής (90' Χίσα). .
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μητσέας, Χρ. Παπαγεωργίου, Π. Δημητρίου, Κωστόπουλος (75' Θ. Δημητρίου), Καστριτσέας, Μαυροειδάκος (85' Τασιόπουλος), Βεργόπουλος, Δασκαλάκης, Καπόγλης, Χελάς, Παπαδόγιαννης.


ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-2

Ο Τσικλητήρας Πύλου είχε βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας από τον πρώτο ημιτελικό όταν είχε νικήσει με 3-0 στο γήπεδο του το Διαβολίτσι.
Στο δεύτερο ματς επικράτησε ξανά του Διαβολιτσίου, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 2-1 και πήρε έτσι πανηγυρικά την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό,
Πρωταγωνιστής της νίκης του Τσικλητήρα ήταν ο Νάτσης που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.
Το πρώτο στο 55' με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Χίσα και το δεύτερο στο 66' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Για τους γηπεδούχους μείωσε σε 1-2 ο Θεοδορόπουλος στο 75'.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Χρ. Παπαγεωργίου, Καστριτσέας, Βεργόπουλος (78' Πρασσάς), Π. Δημητρίου, Μαρής, Δασκαλάκης, Πείδης, Κωστόπουλος (46' Βουρνάς), Θεοδωρόπουλος, Καπόγλης (46' Θ. Δημητρίου).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ. Ν. Εμμανουήλ ,Μουράτης (46' λ.τ. Σεφεράσι), Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Δούνιας, Γρ. Παπαγεωργίου, Χίσα (80' Λυμπερόπουλος), Νάτσης (72' Κατσιγιάννης), Διακουμής.



ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΤΕΛΙΚΟΣ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 4-2 (ΠΕΝ.)
Στην Πύλο για πρώτη φορά
το Κύπελλο Μεσσηνίας!


Μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο Τσικλητήρας Πύλου ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο Μεσσηνίας για πρώτη φορά κερδίζοντας στον τελικό τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν λήξει χωρίς τέρματα!
Μια μεγάλη επιτυχία που πανηγυρίστηκε ανάλογα από τους παίκτες της ομάδας, αλλά και τους περίπου 300 φιλάθλους της που βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και στήριξαν την ομάδα τους σε όλο το ματς αποτελώντας το 12ο παίκτη της.

Η διαδικασία των πέναλτι

(Π) Κουτίβας γκολ 0-1
(Α) Κουκέας απόκρουσε ο Μίντζηρας
(Π) Διακουμής, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος
(Α) Κουπούζος οριζόντιο δοκάρι!
(Π) Οθ. Εμμανούληλ γκολ 0-2, δοκάρι και μέσα η μπάλα!
(Α) Πανταζής γκολ 1-2
(Π) Ν. Εμμανουήλ γκολ 1-3
(Α) Κλουβάτος γκολ 2-3
(Π) Σεφεράσι γκολ 2-4 Κυπελλούχος η Πύλος!
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Κουκέας, Κουπούζος, Μιχαλόπουλος (119' Αντωναίος), Πετράκος, Κλουβάτος, Μάλαμας, Τρικουράκης, Μπιτσάνης (103' λ.τ. Γιακουμής), Πανταζής, Σαραντόπουλος.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίτζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Μουράτης, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Γρ. Παπαγεωργίου (119' Μαραβέλας), Καλδής (88' Σεφεράσι), Νάτσης, Διακουμής.

------------------------------------------------------------------


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - Α' ΦΑΣΗ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 1-0

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών πανηγύρισε ο Τσικλητήρας Πύλου κερδίζοντας 1-0 τον Πανθυρεατικό στο γήπεδο της Πύλου.
Ηταν αγώνας νοκ άουτ και έτσι η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη πήρε το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 53’ ο Φώτης Διακουμής με κοντινό πλασέ.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Γρ. Παπαγεωργίου, Ν. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Δούνιας, Μουράτη, Νάτσης, Διακουμής (90' Σεφεράσι), Καλδής (93’ Χίσα).
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ: Σακελλαρίου, Β. Μπάρλας, Γ. Μπάρλας, Αρφάνης (62’ Κ. Μπάρλας), Δ. Αδάμης, Καπράνος (72’ Χαρμπάλης), Σαμαρτζής, Ι. Αδάμης, Ιατρίδης (62’ Σακελλαράκης), Δημάκος, Χατζηγιάννης.


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - Β' ΦΑΣΗ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΔΙΛΙΝΑΤΑ 3-0

Με σκόρερ τους Δούνια, Νάτση και Μαραβέλα ο Τσικλητήρας νίκησε στην Πύλο με 3-0 τα Διλινάτα σε νοκ - άουτ ματς και προκρίθηκε στα  προημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα, καθώς μόλις στο "4" ο Δούνιας με σουτ στο "Γ" άνοιξε το σκορ. Το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά στο 53'. Ο Νάτσης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και "σφράγισε" ουσιαστικά τη νίκη - πρόκριση.
Στο 74' ο Μαραβέλας με πλασέ "κρέμασε" τον γκολκίπερ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μεσσηνιακής ομάδας.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Μουράτης, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Γρ. Παπαγεωργίου (77' Λυμπερόπουλος), Καλδής (57' Μαραβέλας), Νάτσης (70' Σεφεράσι), Διακουμής.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: Καλαφάτης, Καλιακούδας, Ι. Τζωρτζάτος, Αναλυτής (77' Παππάς), Δ. Τζωρτζάτος, Χαραλαμπόπουλος, Διον. Τζωρτζάτος, Κουρμπάτης, Π. Τζωρτζάτος, Παγκίρης, Κουγιάνος.



ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - Γ' ΦΑΣΗ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ -  ΘΗΒΑ 7-6 ΠΕΝ. (1-1 καν. διάρκεια)

Μετά τον Πανθυρεατικό και τα Διλινάτα, ήταν η σειρά της Θήβας να φύγει ηττημένη από την Πύλο.
Ο Τσικλητήρας φάνηκε συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία, καθώς απέκλεισε στα πέναλτι (7-6, 1-1 ο κανονικός αγώνας και η παράταση) την κυπελλούχο Βοιωτίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Η πρόκριση ήρθε μετά από 18 πέναλτι και πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τον κόσμο του Τσικλητήρα. Πρωταγωνιστής στη "ρώσικη ρουλέτα" ο Φώτης Μίντζηρας που απέκρουσε δύο πέναλτι και σκόραρε το νικητήριο.
Στο ματς η κυπελλούχος Μεσσηνίας άνοιξε το σκορ στο 36' με τον Νάτση, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση λίγο πριν από το φινάλε (86') από τον Παπαχαραλάμπους και ενώ οι δύο ομάδες έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 73' (Ο Νάτσης αποβλήθηκε από την Πύλο). Στην παράταση η Θήβα έμεινε με εννέα, αλλά κράτησε το 1-1 και έφερε το ματς στα πέναλτι.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
(Τ) Κουτίβας 1-0
(Θ) Ανυφαντής 1-1
(Τ) Ν. Εμμανουήλ δοκάρι
(Θ) Δερζιτζόγλου 1-2
(Τ)Ο. Εμμανουήλ  2-2
(Θ) Κουτσογιάννης απέκρουσε ο Μίντζηρας
(Τ) Σεφεράσι 3-2
(Θ) Ευθυμίου 3-3
(Τ) Μαραβέλας 4-3
(Θ) Παπαχαραλάμπους 4-4
 (Τ) Δούνιας απέκρουσε ο Κουτσογιάννης
(Θ) Μπινιάκος απέκρουσε ο Μίντζηρας!
(Τ) Διακουμής 5-4
(Θ) Γκαράνης 5-5
(Τ) Γ. Παπαγεωργίου 6-5
(Θ) Ταχταρίδης 6-6
(Τ) Μίντζηρας (Τσικλητήρας) 7-6
(Θ) Παναούλης άουτ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Γρ. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Μουράτης (82' Σεφεράσι), Μαραβέλας, Νάτσης, Διακουμής.
ΑΟ ΘΗΒΑΣ: Κωνσταντινόπουλος, Ολντάσι (48' Γκυράνης), Παπχαραλάμπους, Ευθυμίου, Παναούλης, Καραμπετιάν, Μπινιάκος, Ταυταρίδης, Τσατσαρώνης (66' Κατσογιάννης), Βεζιρτζόγλου, Κουτσοδήμος (81' Ανυφαντής).


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1- 2

Ο Τσικλητήρας Πύλου έφθασε κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς ηττήθηκε στο 119' με 1-2 από τη Θύελλα Ραφήνας και αποκλείστηκε από τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Παρ' όλα αυτά γνώρισε την αποθέωση από περίπου 1.000 φιλάθλους που γέμισαν  το γήπεδο της Πύλου και είδαν τον κυπελλούχο Μεσσηνίας να παλεύει μέχρι το τέλος για την πρόκριση,
Ηταν ένας ημιτελικός για γερά νεύρα που κρίθηκε λίγο πριν οδηγηθούμε στα πέναλτι.
Ο Τσικλητήρας προηγήθηκε με τον Σεφεράσι  στο 36'. Η Θύελλα ισοφάρισε στο 55' με τον Καζατζή. Στο 119' η Πύλος δέχθηκε το γκολ - "μαχαιριά" από το Μανουσάκι.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Γρ. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Μουράτης, Μαραβέλας (73' Χίσα), Σεφεράσι, Διακουμής.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ:  Κατσιούλης, Τασσόπουλος, Τσέλιος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Δημεσπύρα (87' Αράπης), Γεραγωτέλης (66' Χαραχτίδης), Καζαντζής, Κατσούγκρης,  Αθανασόπουλος (95' Πάντος).