Τρίτη, 05 Μάιος 2015 13:22

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σημαντικές επιστροφές εν όψει της πρεμιέρας - "Κατασκόπευσε" τη Σπάρτη ο Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Ετοιμη για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική έδειξε η Κυπαρισσία στο δυνατό κυριακάτικο φιλικό τεστ με τους Αγίους Αναργύρους, όπου επικράτησε με σκορ 2-0.

Ο Αλέξης Μαντζούνης είδε με ικανοποίηση τους Γιώργο Λυδιώτη και Τάκη Καρατζούλια να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας τέθηκε και ο Δημήτρης Ζαφείρης που πήρε απολυτήριο από το στρατό, ενώ από χθες μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων και ο ΠερΙκλης Μπακόπουλος. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί  την Τετάρτη (σήμερα υπάρχει ρεπό) και με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Φώτη Παναγόπουλο, ο οποίος ήταν άρρωστος.
Εκτός παραμένει μόνο ο κλινήρης Γιάννης Καμποσιώρης και ο στρατευμένος Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος που πήρε μετάθεση στη Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στην πρεμιέρα των μπαράζ. Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Παπαγεωργίου αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό και θα φανεί τις επόμενες μέρες το μέγεθος του τραυματισμού. Εκτιμάται πάντως ότι θα είναι έτοιμος για τη Σπάρτη και  οι μόνες απουσίες θα είναι οι Θεοδωρακόπουλος και Καμποσιώρης.
Ο Αλέξης Μαντζούνης  μελετά εδώ και καιρό την πρωταθλήτρια Λακωνίας και το Σάββατο βρέθηκε μάλιστα στην Κόρινθο, όπου παρακολούθησε το φιλικό ανάμεσα στο Ζευγολατιό (πήρε το πρωτάθλημα στο νομό) και την Σπάρτη. Μαζί του ήταν ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Φρούσσος και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Αλεξόπουλος.
Ο προπονητής της Κυπαρισσίας τονίζει ότι ο προσεχής αντίπαλος που ηττήθηκε με 1-0 στο φιλικό,  είναι μια ομάδα που άπαντες σέβονται στον ΑΟΚ, αλλά θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό ξεκίνημα,
Η μάχη για την άνοδο στη Γ' εθνική ξεκινά ως γνωστόν στις 10 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 31 του ίδιου μήνα. Εκτός από τη Σπάρτη η τριφυλιακή ομάδα θα παίξει ακόμα με τον Πανθυρεατικό από την Αρκαδία και τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου από την Αργολίδα.