Τρίτη, 05 Μάιος 2015 18:35

Μόνο η Κυπαρισσία πάει αήττητη στα μπαράζ

Γράφτηκε από τον

Τέσσερις και… σήμερα έμειναν για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Ενα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών, όπου στις 31 Μαΐου θα πανηγυρίσει μόνο η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση. Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας Κυπαρισσίας θα βρει στο δρόμο για τη Γ' εθνική τη Σπάρτη από τη Λακωνία, τον Πανθυρεατικό από την Αρκαδία και τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου από την Αργολίδα.
Η Κυπαρισσία είναι η μόνη, που έφθασε να διεκδικεί το εισιτήριο της ανόδου, αήττητη, έχοντας 27 νίκες και 3 ισοπαλίες. Πήρε δηλαδή 84 από τους 90 βαθμούς που διεκδίκησε!
Η αντίπαλός της στην πρεμιέρα Σπάρτη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με 65 βαθμούς σ' έναν πρωτάθλημα 24 αγωνιστικών. Μέτρησε 21 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Στην Αρκαδία, όπου επίσης η Α' τοπική είχε 24 αγωνιστικές, ο πρωταθλητής Πανθυρεατικός συγκέντρωσε 62 βαθμούς που μεταφράζονται σε 20 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου πανηγύρισε τον τίτλο στην Αργολίδα με 76 βαθμούς και απολογισμό 24 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Τα μπαράζ βέβαια είναι άλλη… ιστορία, αλλά το αήττητο δίνει στην Κυπαρισσία ψυχολογία και φανερώνει την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ. Διότι δύσκολα θα δούμε τα επόμενα χρόνια άλλη ομάδα, να κάνει αυτά που πέτυχε φέτος η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη σε μια σεζόν μάλιστα που ξεκίνησε ως αουτσάιντερ για τον τίτλο.