Τετάρτη, 06 Μάιος 2015 08:15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βλέπει τα ταλέντα του νομού σε σημερινό φιλικό

Γράφτηκε από τον

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχουν για την Καλαμάτα οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της Γ' εθνικής, καθώς το τρένο της ανόδου έχει χαθεί εδώ και… μήνες, ενώ από την άλλη έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή.

Η Μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής και θα παίξει δίχως άγχος με Λουτράκι και Παναρκαδικό, αμφότερα τα ματς είναι εκτός έδρας.
Η προετοιμασία για το Λουτράκι συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο.
Σήμερα η Καλαμάτα θα δώσει φιλικό ματς με ομάδα επίλεκτων από τη Μεσσηνία, ώστε ο Μιχάλης Καβαλιέρης να δει τα ταλέντα του νομού. Ο έμπειρος τεχνικός θα παραδώσει στο τέλος της σεζόν λίστα στη διοίκηση, είτε μείνει είτε φύγει. Τόσο για τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο υλικό, όσο και γι' αυτούς που θέλουν να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ. της νέας σεζόν.

Ποιοι θα παίξουν

Στο σημερινό φιλικό η ομάδα επίλεκτων θα αποτελείται από τους Γιαννή, Παλιατσέα, Ξένιο, Καραγιάννη, Αλεξανδρόπουλο, Πουλουπάτη (Αίαντας Καλαμάτας), Γκελγκέρια (Ηρακλής Καλαμάτας), Αρμελίντο, Δήμα (Δώριο), Κωνσταντόπουλο (Κυπαρισσία), Σαρδέλη (Πατίστα), Μπαζάνη, Κούτρη (Ολυμπιακός Καλαμάτας) και Μουλιάτο (Πανθουριακός).
Αυτό δεν θα είναι και το μοναδικό φιλικό, καθώς μέσα στο Μάιο η Καλαμάτα θα παίξει και άλλες φορές με αντίπαλο ομάδα επίλεκτων ώστε ο Μιχάλης Καβαλιέρης να αξιολογήσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές.
Οσον αφορά την προετοιμασία για το Λουτράκι, οι Χαρίτος Σαλαπάτας είναι τραυματίες και ενδέχεται να χάσουν και τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τον Παναρκαδικό.
Ακόμα ο Μούζος είναι φαντάρος και ο Πάππος προέρχεται από τραυματισμό, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στη θέση του γκολκίπερ.
Η Καλαμάτα θα προσπαθήσει πάντως για μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.