Τετάρτη, 06 Μαϊος 2015 13:44

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Γύρισε ο Μαργαρώνης για τα μπαράζ

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Γύρισε ο Μαργαρώνης για τα μπαράζ

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία της Κυπαρισσίας για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Το ευχάριστο για την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας είναι ότι σταδιακά λύνονται τα προβλήματα και ο Αλέξης Μαντζούνης έχει περισσότερες λύσεις για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη Σπάρτη.  Ηδη ,όπως γράψαμε και χθες,  οι Γιώργος Λυδιώτης, Τάκης Καρατζούλιας και Περικλής Μπακόπουλος αποθεραπεύτηκαν, ενώ και ο πρώτος σκόρερ Φώτης Παναγόπουλος που ήταν άρρωστος μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται από την Τρίτη και ο Σπύρος Μαργαρώνης, ο οποίος λόγω τραυματισμού έχασε όλο το δεύτερο γύρο της Α' τοπικής και μάλιστα είχε αποχωρήσει από την Κυπαρισσία. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός επέστρεψε όμως για να βοηθήσει τον ΑΟΚ στη μάχη για την άνοδο και λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή.
Από εκεί και πέρα, γίνονται προσπάθειες προκειμένου ο στρατευμένος Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος να εξασφαλίσει άδεια και να αγωνιστεί στα μπαράζ. 
Κάτι που σημαίνει ότι κόντρα στη Σπάρτη το μοναδικό πρόβλημα θα είναι ο Γιάννης Καμποσιώρης, ο οποίος παραμένει κλινήρης και είναι πιθανό να χάσει όλα τα παιχνίδια.
Οσον αφορά το Χρήστο Παπαγεωργίου, έκανε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
Εκτιμάται  ότι δεν είναι κάτι σοβαρό (μάλλον κάκωση) και από αύριο θα μπει στις προπονήσεις.
Χθες οι παίκτες της Κυπαρισσίας είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μιας και ο Αλέξης Μαντζούνης έδωσε ρεπό.
Η προετοιμασία για την πρεμιέρα των μπαράζ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.
Η Κυπαρισσία ξεκινά ως γνωστόν εντός έδρας την προσπάθεια για διάκριση και μια νίκη κόντρα στη Σπάρτη θα δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση, με δεδομένο ότι οι Λάκωνες θεωρούνται το πιο δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο για τη Γ' εθνική.
Οι άλλοι δύο αντίπαλοι είναι ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου από την Αργολίδα και ο Πανθυρεατικός από την Αρκαδία.