Τετάρτη, 06 Μάιος 2015 15:50

Ξέσπασε ο Κωνσταντινέας από το βήμα της Βουλής: "Βάζουμε τέλος στην ασυδοσία του ποδοσφαίρου"!

Γράφτηκε από τον
Ξέσπασε ο Κωνσταντινέας από το βήμα της Βουλής: "Βάζουμε τέλος στην ασυδοσία του ποδοσφαίρου"!

«Τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούν το μοναδικό στόχο, στο όνομα του οποίου γίνεται η κάθε παρανομία», είπε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας στη Βουλή, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

 

Ο Μεσσήνιος πρώην διεθνής ρέφερι πρόσθεσε ακόμα: «Κάνουμε ένα πρώτο βήμα για να μπει τέρμα στην ασυδοσία. Η ΕΠΟ οφείλει να αναγνωρίσει το αυτονόητο και όχι να παίζει το χαλασμένο τηλέφωνο με την κάθε κυβέρνηση. Να εναρμονιστεί με το καταστατικό της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Η ΕΠΟ δεν έχει υιοθετήσει ούτε τον Κώδικα Ηθικής της ΦΙΦΑ. Αντίθετα, έχει υιοθετήσει το κώδικα του ανακριτή διαφθοράς και τους βλέπουμε εκεί κάθε μέρα από τις τηλεοράσεις».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο για τις δικές του περιπέτειες στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και να βουρκώσει: «Εγώ ήμουν μοναχικός καβαλάρης και με λέγανε γραφικό και με χλευάζανε! Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε την άνοιξη στον αθλητισμό. Είναι θέμα ηθικής αρχής και το χρωστάω σε αυτούς που με στήριξαν»!

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR