Τετάρτη, 06 Μάιος 2015 16:57

Ο Λοντ η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δεύτερη μεταγραφή του για το καλοκαίρι του 2015 (μετά τον Νίκο Καλτσά), φθάνοντας σε συμφωνία με την Ελσίνκι για την απόκτηση του 22χρονου Φινλανδού κεντρικού χαφ, Ρόμπιν Λοντ.


Ο 22χρονος Φινλανδός κεντρικός χαφ, Ρόμπιν Λοντ, είναι ο εκλεκτός των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, για να καλύψει τη μία από τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, για την οποία προβλέπονται τρεις προσθήκες.
Τον ποδοσφαιριστή έχει παρακολουθήσει δια ζώσης ο Λεωνίδας Βόκολος, ενώ έχουν δώσει την έγκριση τους ο Τάκης Φύσσας και ο Γιάννης Αναστασίου.
Ο Λοντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη φιλανδική Ελσίνκι έως τον Δεκέμβριο του 2015 και ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει κάποια χρήματα, προκειμένου να τον αποκτήσει.
Στην Αθήνα αναμένεται στη διάρκεια του Μαΐου, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα επιστρέψει με την έναρξη της προετοιμασίας.
Με βάση το προφίλ που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως 10άρι και ως 8άρι, διακρίνεται για τις οργανωτικές ικανότητες του, διαθέτει καλή πάσα και παίρνει καλές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ