Πέμπτη, 07 Μάιος 2015 17:25

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Με νίκη κάνουμε μεγάλο βήμα", λέει ο Γ. Φωτεινός για το ματς με Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

Στους ρυθμούς του κυριακάτικου αγώνα με τη Σπάρτη κινούνται στη Κυπαρισσία.

Η πρωταθλήτρια Λακωνίας θεωρείται το πιο δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο για την άνοδο στη Γ' εθνική, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι θα είναι εύκολοι αντίπαλοι ο Πανθυρεατικός από την Αρκαδία και ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου από την Αργολίδα. Ο πρόεδρος της Κυπαρισσίας Γιώργος Φωτεινός εκτιμά ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στα μπαράζ, αλλά πιστεύει ότι η ομάδα του και η Σπάρτη έχουν περισσότερες πιθανότητες από Πανθυρεατικό και ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.
"Είναι ομάδες που θα κάνουν ζημιές και δεν θα είναι καθόλου εύκολοι αντίπαλοι. Πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πιστεύω όμως ότι είναι πολύ καθοριστικό το παιχνίδι με τη Σπάρτη. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε καλό θέαμα και όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Αισιοδοξώ ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς. Με νίκη θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την άνοδο".
Ο Γ. Φωτεινός θεωρεί ότι ο ΑΟΚ: "Συμμετείχε σ' ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από ότι οι υπόλοιπες ομάδες. Μπορεί βέβαια να βγει κούραση στα μπαράζ, αλλά μπορεί και να αντέξει η ομάδα αυτή τη διαδικασία, γιατί είναι πολύ γυμνασμένη".

Γεμάτο το γήπεδο

Ο πρόεδρος της Κυπαρισσίας προσμένει ότι την Κυριακή το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, καθώς θα βρεθούν φίλαθλοι και από άλλες περιοχές της Μεσσηνίας, ενώ τη δική της κερκίδα θα έχει και η Σπάρτη. Ο κ. Φωτεινός έχει ήδη επικοινωνήσει με τη διοίκηση της λακωνικής ομάδας και δεσμεύεται ότι η φιλοξενία θα είναι άψογη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σπάρτη θα έχει τη συμπαράσταση πάνω από 200 φίλων της, ενώ στο γήπεδο οι θεατές θα φθάσουν τους 1000 δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και το ευχάριστο είναι ότι ο στρατευμένος Θεοδωρακόπουλος θα πάρει άδεια και θα είναι την Κυριακή διαθέσιμος.
 Ως εκ τούτου η μοναδική, αλλά σημαντική απουσία είναι ο κλινήρης Καμποσιώρης.
Ο αγώνας με τη Σπάρτη θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, όλως και το ματς Πανθυρεατικός - ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στο γήπεδο του Αστρους.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ