Πέμπτη, 30 Μάιος 2013 20:22

Υποσχέσεις πληρωμών της διοίκησης στους παίκτες της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Οι παίκτες της Καλαμάτας ανησυχούν τόσο για τα χρήματα που τους οφείλονται όσο και για το μέλλον τους στην "Μαύρη Θύελλα". Για αυτό και είχαν ζητήσει μια συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, προκειμένου να τους ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το οικονομικό αλλά και ποιο είναι το πλάνο του για την νέα χρονιά.
Η συνάντηση παικτών Ράλλη δεν έγινε τελικά σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο στο Δημοτικό Στάδιο πήγαν οι παράγοντες της ομάδας Χρήστος Λουκάς και Κώστας Γυφτέας. Εξήγησαν στους παίκτες ότι η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη, ωστόσο τους υποσχέθηκαν πως θα είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι τους. Οτι οι πληρωμές θα ξεκινήσουν από αύριο  και θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα.
Ταυτόχρονα τους είπαν ότι θα ξεκινήσουν και οι επαφές μαζί τους ώστε να ξεκαθαρίσει το ποιοι θα μείνουν στην ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο.
Να σημειωθεί τέλος πως αγωνιστική, η σημερινή ήταν η τελευταία προπόνηση για την φετινή περίοδο.

Σκέψεις για το γήπεδο των Σφαγείων

Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Καλαμάτας σκέφτονται πλέον την χρήση του δημοτικού γηπέδου των Σφαγείων για προπονητήριο για την νέα χρονιά. Πρόθεση τους είναι να γίνει έλεγχος του γηπέδου αυτές τις μέρες αλλά και να το επισκεφθεί γεωπόνος για να δει αν είναι δυνατή η τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα.  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ