Παρασκευή, 08 Μάιος 2015 12:36

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σε ρυθμούς... Σπάρτης ομάδα και κόσμος

Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την Κυριακάτικη πρεμιέρα της Κυπαρισσίας στα μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική.

Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας μάλιστα ξεκινά τις υποχρεώσεις της απέναντι στην θεωρητικά πιο δύσκολη αντίπαλο της στο μίνι πρωτάθλημα, την ΑΕ Σπάρτης, την οποία θα υποδεχθεί στις 5 μ.μ. την Κυριακή στην Κυπαρισσία.
Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το εν λόγω παιχνίδι, το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμο για την συνέχεια.
Στην Κυπαρισσία αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια και προσπαθούν να ετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για το ματς της Κυριακής. Ο Καμποσιώρης είναι άρρωστος και λογικά θα αποτελέσει την μοναδική απώλεια για τον τεχνικό της ομάδας Αλέξη Μαντζούνη, αφού ο τραυματισμός του Παπαγεωργίου δεν είναι σοβαρός και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις.
Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης έχει μπει και ο Παναγόπουλος που ήταν άρρωστος τις προηγούμενες μέρες, ενώ ο στρατευμένος Θεοδωρακόπουλος εξασφάλισε πολυήμερη άδεια από την μονάδα του, θα συμμετέχει σήμερα στην προπόνηση και θα είναι παρών και για τα επόμενα ματς.
Κινητοποίηση υπάρχει και στον κόσμο της ομάδας και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή το γήπεδο της Κυπαρισσίας θα είναι κατάμεστο. Να σημειωθεί εδώ πως στο γήπεδο θα υπάρχουν και φίλαθλοι της ΑΕ Σπάρτης.
Στο άλλο ματς της πρεμιέρας του ομίλου, ο Πανθυρεατικός θα υποδεχθεί την Κυριακή στο γήπεδο του Άστρους τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.