Κυριακή, 10 Μάιος 2015 22:16

Με... σόου Μαρτίνεζ που μετακομίζει στον Ολυμπιακό, ο Παναιτωλικός 2-0 τη Βέροια

Γράφτηκε από τον
Με... σόου Μαρτίνεζ που μετακομίζει στον Ολυμπιακό, ο Παναιτωλικός 2-0 τη Βέροια

Οι «γκέλες» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στοίχισαν στον Παναιτωλικό τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, αλλά τουλάχιστον η ομάδα του Αγρινίου έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Αν και η αναμέτρηση με τη Βέροια δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία, η ομάδα του Mάκη Χάβου πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0 την Κυριακή (10/5) και πλέον θα ξεκινήσει να… οργανώνεται για το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Μαρτίνες, που δημιούργησε το πρώτο γκολ και είχε για άλλη μία φορά πολύ καλή παρουσία, αποχαιρετώντας έτσι τους οπαδούς της ομάδας πριν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Χωρίς άγχος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, με τους γηπεδούχους να είναι πιο δραστήριοι από το ξεκίνημα. Ο Άλβες απείλησε νωρίς και μάλιστα δύο φορές (3’ και 5’), με τον Βιγιαφάνιες να τον «μιμείται» στο 6’.

Ο Μαρτίνες βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 11ο λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Καντιμοίρης είπε στη συνέχεια «όχι» σε Λαζάρ και Κουτρουμάνο στο 17’ και το 20’ αντίστοιχα, πριν τελικά ο Μαρτίνες βρει τον δρόμο για τα δίχτυα για τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναιτωλικού, πιάνοντας στο 22’ το πολύ όμορφο δυνατό σουτ από τα δεξιά, με την μπάλα να βρίσκει και στον Μαραγκό.

Ο Κάπελ ανάγκασε δύο φορές σε επέμβαση τον Καντιμοίρη στο 24’ και το 30’, με την καλύτερη στιγμή για τη Βέροια να έρχεται στο 36ο λεπτό με τον Ναζλίδη, με τον Ράφαελ, όμως, να τον νικά.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Γεωργιάδη να είναι ο πιο απειλητικός, βλέποντας το πλασέ του στο 49’ να περνά άουτ και τη νέα του προσπάθεια στο 56’ να σταματά στην εντυπωσιακή επέμβαση του Ράφαελ.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου φώναξε ξανά «παρών» στο σουτ του Ντουμίτρου στο 62’, αλλά και σε αυτό του Τάτου στο 70’, πριν ο Παναιτωλικός φτάσει και σε δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά κόντρα στη ροή του αγώνα στο 78’, με τον Μορένο να σκοράρει με γυριστό βολέ.

Ο Τάτος προσπάθησε έστω να μειώσει, αλλά ο Ράφαελ τον σταμάτησε ξανά στο 86’, κρατώντας μέχρι τέλους το 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Γιάννη Κοντίζα (Πειραιά) και Κοσμά Χαρίση (Γρεβενών), ενώ τέταρτος ήταν ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ετζενγκέλε, Γοδόι (71' Ρουσκουσέδα), Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες (59' Παπουτσογιαννόπουλος), Λαζάρ, Άλβες (67' Μορένο).

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφανος Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης (90' Καταλά), Όστοϊτς, Μαραγκός, Μαλόν, Μπατιόν (81' Κάμπορα), Μπαλάφας, Τάτος, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου (73' Άρτσε), Ναζλίδης.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR