Παρασκευή, 31 Μάιος 2013 16:05

Νέα διοίκηση στη Μεθώνη, ανανέωσε ο Βλαχόγιαννης

Γράφτηκε από τον
Νέα διοίκηση στη Μεθώνη, ανανέωσε ο ΒλαχόγιαννηςΧωρίς χρονοτριβή η Μεθώνη προχώρησε στην επόμενη μέρα και την Πέμπτη το βράδυ έβγαλε νέα διοίκηση η οποία θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.


Ουσιαστικά συνεχίζουν οι ίδιοι παράγοντες που βρίσκονται εδώ και χρόνια δίπλα στον ΑΟΜ και με την εμπειρία τους τον έχουν οδηγήσει στις πιο σταθερές ομάδες της Α' τοπικής την τελευταία 20ετία.
Στη θέση του προέδρου παραμένει ο πρώην δήμαρχος Μεθώνης Ηρακλής Μιχελής, ενώ μετά τη συγκρότηση σε σώμα του συμβουλίου οριστικοποιήθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Βλαχόγιαννη.
Η σύνθεση του 17μελούς διοικητικού συμβουλίου στο οποίο υπάρχουν και επτά νέα πρόσωπα έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ηρακλής Μιχελής
Αντιπρόεδρος: Αντώνης Μαρκαναστασάκης
Ταμίας: Μάκης Γουμενάκης
Γραμματέας: Διονύσης Ψαλίδας
Εφοροι ποδοσφαίρου: Θανάσης Σαρδέλης, Τρίτον Λίκα
Μέλη: Αλέξης Λίκα, Γιώργος Παρασκευόπουλος, Νίκος Καλογερόπουλος, Γιάννης Ρούσσος, Γιάννης Μίχος, Δήμος Γαρουφαλής, Χρήστος Δηλές, Νίκος Ψυχάρης, Παναγιώτης Παυλόγιαννης, Δημήτρης Αγιομαυρίτης, Τάσος Ασημάκης.
Τα νέα πρόσωπα είναι οι Ρούσσος, Μίχος, Γαρουφαλής, Ψυχάρης, Παυλόγιαννης, Αγιομαυρίτης και Ασημάκης.
Οπως γράψαμε και πιο πάνω πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν να μιλήσει με τον Παναγιώτη Βλαχόγιαννη και μέσα σε λίγα λεπτά τα βρήκαν και θα συνεχίσουν μαζί για ένα ακόμη χρόνο. Αυτή θα είναι η τέταρτη σεζόν που ο Βλαχόγιαννης θα βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟΜ και είναι λογικό μιας και χαίρει την εκτίμηση όλων.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ