Τρίτη, 12 Μάιος 2015 18:56

Η... κλασική τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Γράφτηκε από τον

"Οι μπουκ βάση αποδόσεων προεξοφλούν τις νίκες των ενδιαφερόμενων ομάδων στην τελευταία αγωνιστική. Την Κυριακή λίγο μετά τις 9 το βράδυ θα δούμε αν κάτι ξέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες που έβγαλαν τις παραπάνω αποδόσεις", γράφαμε την Παρασκευή για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.


Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά… ιδρύματα.  Οι  αναμενόμενες νίκες των Πανθρακικού (με Ξάνθη) και Λεβαδειακού (με Εργοτέλη) πλήρωσαν μόλις 1.20 και 1.35, αντίστοιχα, όπως και οι βολικές ισοπαλίες στο Καλλονή - Ατρόμητος και Πλατανιάς - Ολυμπιακός υποχώρησαν στο 1.70 και στο 2.15.
Ο άσος του Πανιωνίου μόνο  ανέβηκε από 1.60 σε 1.65. Και  αυτό γιατί η ομάδα της Νέας Σμύρνης έμεινε στην κατηγορία και με ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως και έγινε.
 Ετσι ένα ακόμα…. συναρπαστικό πρωτάθλημα πέρασε από την Κυριακή το βράδυ στην ιστορία ή μάλλον στις δικαστικές αίθουσες. Μιας και μένει να δούμε το επόμενο διάστημα  τι μέλλει γενέσθαι με Κέρκυρα, Βέροια που εμπλέκονται σε σενάρια δωροδοκίας και κινδυνεύουν με υποβιβασμό.
Θυμίζουμε ότι υποβιβάστηκαν Νίκη Βόλου, ΟΦΗ που κούνησαν… μαντίλι πολύ πριν τελειώσει η σεζόν, Εργοτέλης και Λεβαδειακός, οι οποίοι όμως ελπίζουν για ανατροπή των δεδομένων εκτός αγωνιστικού χώρου.