Τρίτη, 12 Μάιος 2015 20:06

ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ: Οι ιδιαιτερότητες και το κρίσιμο ραντεβού

Γράφτηκε από τον
ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ: Οι ιδιαιτερότητες και το κρίσιμο ραντεβού

Η έδρα είχε τον πρώτο λόγο στον 13ο όμιλο των πρωταθλητών των ΕΠΣΜ με την Κυπαρισσία να κερδίζει 1-0 την Σπάρτη και τον Πανθυρεατικό να επικρατεί με το ίδιο σκορ του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.


Η ιδιαιτερότητα εν όψει της συνέχειας έχει να κάνει με το πρόγραμμα καθώς ο πρωταθλητής Αρκαδίας μετά την νίκη της πρεμιέρας θα κληθεί να παίξει τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με Σπάρτη, Κυπαρισσία και ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.
Η ομάδα της Αργολίδας αντίθετα, έχει τρία συνεχόμενα ματς στην έδρα της! Θα φιλοξενήσει την Κυπαρισσία την Τετάρτη, την Κυριακή την Σπάρτη και την επόμενη Τετάρτη τον Πανθυρεατικό.
Όσον αφορά την Κυπαρισσία και την Σπάρτη τις δύο προσεχείς αγωνιστικές θα παίξουν τα ίδια ματς. Την 2η αγωνιστική η Κυπαρισσία πάει στην Αργολίδα και την 3η παίζει μέσα με τον Πανθυρεατικό. Η Σπάρτη πρώτη υποδέχεται τον Πανθυρεατικό και μετά πάει στην Αργολίδα.
Όλα αυτά πριν το ματς της 4ης αγωνιστικής στην Λακωνία, όπου η Σπάρτη θα φιλοξενήσει την Κυπαρισσία. Πιθανότατα το ματς που θα κρίνει και την άνοδο αφού, σύμφωνα με την δυναμικότητα των τεσσάρων ομάδων, Κυπαρισσία και Σπάρτη θα είναι οι διεκδικητές της πρώτης θέσης και της ανόδου στην Γ' εθνική.