Τετάρτη, 13 Μάιος 2015 13:20

Δεν ασκείται πειθαρχική δίωξη σε Μαρινάκη

Γράφτηκε από τον

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωσταντίνος Πετρόπουλος, δεν αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβάστε το γιατί.


Το όνομα του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκεται στο κατηγορητήριο του Εισαγγελέα για προσυνεννόηση του σκορ στο αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 στις 6 Ιανουαρίου 2013 στο Φάληρο (νίκη των Πειραιωτών με 3-0). Αυτό αποκάλυψε η εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ", που παρουσίασε το σχετικό κατηγορητήριο.
Εντούτοις, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, δεν αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον ισχυρό άνδρα των Πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς θεωρεί πως δεν προκύπτουν στοιχεία κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις καταθέσεις των Νίκου Γεωργέα και Δημήτρη Καλαϊτζίδη (αντίθετα, με παράγοντες της Βέροιας, οι οποίοι κατονομάζονται).
Ετσι, λοιπόν, δίωξη δεν ασκείται και ως εκ τούτου δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα τιμωρίας ο Ολυμπιακός, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί πως αν στην πορεία της έρευνας προκύψουν νέα στοιχεία (από καταθέσεις) για τον πρόεδρο της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, τότε μπορεί να προχωρήσει σε δίωξη ο κ. Πετρόπουλος.
Πηγή: sport24.gr