Κυριακή, 17 Μάιος 2015 08:30

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Για το 3 στα 3 η Κυπαρισσία σήμερα με Πανθυρεατικό

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Για το 3 στα 3 η Κυπαρισσία σήμερα με Πανθυρεατικό

Μετά τη Σπάρτη και τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, η Κυπαρισσία καλείται να νικήσει και τον Πανθυρεατικό ώστε να βρεθεί πιο κοντά στη Γ' εθνική.


Ο ΑΟΚ θα υποδεχτεί σήμερα Κυριακή στις 5 το απόγευμα την πρωταθλήτρια Αρκαδίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου, ενώ την ίδια ώρα στο Αργος ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτη.
Η Κυπαρισσία είναι η μόνη που ζευγάρωσε τις νίκες της στον 13ο όμιλο και οδηγεί την κούρσα με 6 βαθμούς. Ακολουθούν με 3 η Σπάρτη και ο Πανθυρεατικός, ενώ ο ΠΑΟΚ παραμένει χωρίς βαθμό. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι έχει καταθέσει ένσταση εις βάρος του Πανθυρεατικού για αντικανονική συμμετοχή παίκτη στο μεταξύ τους ματς και ελπίζει να πάρει το ματς στα χαρτιά.
Οπως και να ' χει η Κυπαρισσία είναι πρωτοπόρος και αν κάνει αύριο το "3 στα 3" θα είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ' εθνική.  Ειδικά αν η Σπάρτη δεν φύγει με το διπλό από το Αργος.
Ο Αλέξης Μαντζούνης τονίζει ότι είναι: "Πονηρό και κομβικό ματς που χρειάζεται προσοχή. Το θέλουμε όμως πολύ και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν κάνουμε το 3 στα 3 και δεν κερδίσει η Σπάρτη θα έχουμε προβάδισμα. Αν φέρουμε ίδιο αποτέλεσμα με τη Σπάρτη τότε δεν αλλάζει τίποτα". λέει στο "Ν" ο προπονητής της Κυπαρισσίας.
Ο Αλ. Μαντζούνης καλεί τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο και να δώσει ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του: "Μετά το μεγάλο διπλό στο Αργος, επιβάλλεται ο κόσμος να μας στηρίξει. Τον ευχαριστώ για την έως τώρα βοήθειά του και τον καλώ να γεμίσει το γήπεδο γι' αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι".
Στο αγωνιστικό σκέλος, χθες υπήρχε ρεπό λόγω και της κούρασης από τη μεγάλη προσπάθεια στο Αργος και σήμερα στις 2 το μεσημέρι θα γίνει η τελευταία προπόνηση.
Εκτός πλάνων παραμένουν ο τραυματίας Μιτρόφ και ο Καμποσιώρης που είναι άρρωστος.
Στον αντίποδα ο Πανθυρεατικός προέρχεται από την ήττα με 2-0 στη Σπάρτη και για να ελπίζει σε άνοδο, θα πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο πρωταθλητής Αρκαδίας θεωρείται η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Σφυρίζει ο Μανούρας

Ο Χρήστος Μανούρας από τα Τρίκαλα ορίστηκε να διαιτητεύσει το παιχνίδι της Κυπαρισσίας με τον Πανθυρεατικό. Βοηθοί του θα είναι οι Μ. Δόσης και Ανδρ. Φωτόπουλος από την Αθήνα και παρατηρητής ο Τριανταφύλλης από την Αχαΐα.

Ο χαμένος… χάνεται

Ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου θα υποδεχτεί σήμερα στις 5 το απόγευμα τη Σπάρτη σ' ένα καθοριστικό ματς και για τις δύο ομάδες στη μάχη της ανόδου. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Κυπαρισσία δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών.
Για να ελπίζουν βέβαια στην πρώτη θέση θα πρέπει να πάρουν στα χαρτιά και τους 3 βαθμούς με τον Πανθυρεατικό.
Μονόδρομος το τρίποντο και για τη Σπάρτη, ώστε να μείνει σε απόσταση τριών βαθμών από την Κυπαρισσία, με τη οποία θα ανταμώσει την προσεχή Τετάρτη στη Λακωνία.
Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Πρασσά.
Τον αγώνα στο Αργος θα διαιτητεύσει ο Φώτης από την Εύβοια με βοηθούς τους Κωνστάντιο και Τακόπουλο, από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής θα είναι ο Βούλγαρης από τον Πειραιά.


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής  των μπαράζ ανόδου στον 13ο όμιλο, καθώς και η βαθμολογία έχει ως εξής:


13ος όμιλος
(3η αγωνιστική)
Κυριακή 17 Μαΐου
Κυπαρισσία - Πανθυρεατικός
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 5 μ.μ.
ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου - Σπάρτη
Γήπεδο Αργους, 5 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κυπαρισσία 3-0 6
2. Σπάρτη 2-1 3
-. Πανθυρεατικός 1-2 3
4. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 0-3 0