Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 10:47

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Γιακουμής

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Γιακουμής

Ο Δημήτρης Γιακουμής, που μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας,  είναι ο νέος πρόεδρος της Σπερχογείας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός "κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια" για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, έχοντας στο πλευρό του και άλλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Σπερχογείας.

Η ομάδα άλλαξε διοικητική σελίδα, καθώς από το προηγούμενο συμβούλιο συνεχίζει μόνο ο Δημήτρης Μούστος. Οι παράγοντες, πάντως, που μέχρι σήμερα διοικούσαν τη Σπερχογεία θα συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα.
"Θα είμαστε πάντα κοντά τους σε κάθε καλή προσπάθεια που θα γίνεται για τον αθλητισμό και τη νεολαία της περιοχής μας", δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Κώστας Χριστόπουλος.
Οσον αφορά το νέο συμβούλιο αποτελείται από 16 άτομα. Αναλυτικά η σύνθεση έχει ως εξής:
Δημήτρης Γιακουμής (πρόεδρος), Δημήτρης Μούστος, Κώστας Γιακουμής (αντιπρόεδροι), Φίλης Γιακουμής, Ιωάννης Ζέππος, Χάρις Παυλικάκη (γενικοί γραμματείς), Παναγιώτης Δικαίος (ταμίας), Φώτης Γιακουμής, Ανδρέας Καλαθάς, Αριστομένης Κυριακόπουλος (γενικοί αρχηγοί), Σωτήρης Χαλούλος, Ευγενία Δούση (έφοροι υλικού), Δημήτρης Δρούγας, Θεόδωρος Γεωργακίλας, Βασίλης Γιακουμής και Στέλιος Κουτίβας (μέλη).
Βασικό μέλημα της νέας διοίκησης είναι το θέμα του προπονητή και έτσι προχθές έγινε συνάντηση  σε πολύ καλό κλίμα με τον Τάσο Χατζηαγγελή. Ο έμπειρος τεχνικός άκουσε την πρόταση της νέας διοίκησης και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα απαντήσει για το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας.