Παρασκευή, 15 Μάιος 2015 22:00

Εικόνισμα στον... Αγιο Μπαράλες έκαναν στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Λατρεία τρέφουν οι φίλαθλοι στην Τρίπολη για τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Χερόνιμο Μπαράλες, τον έχουν «αγιοποιήσει» κι έχουν φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχουν φιλοτεχνήσει εικόνισμα με το πορτρέτο του.

 

Στο κέντρο της Τρίπολης υπάρχει συγκεκριμένο καφέ - μπαρ που συναθροίζονται οι φανατικοί θαυμαστές του ποδοσφαιριστή κι εκεί υπάρχει και το εικόνισμα. Δεν πηγαίνουν σε άλλο καφέ, ειδικά κάθε φορά που έχει αγώνα εκτός Τρίπολης ο Αστέρας, «οι Μπαραλικοί» είναι όλοι μαζί, σε συγκεκριμένο καφέ στον πεζόδρομο της Δεληγιάννη.

Ο Πάρις Κριτσιδήμας μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το εικόνισμα «άγιος Ιερώνυμος», σημειώνοντας ότι «ο Μπαράλες είναι ένα δείγμα κι ένα παράδειγμα προς μίμηση, του πως ένας ποδοσφαιριστής μέσα από σκληρή δουλειά μπορεί να βελτιωθεί τα μέγιστα».

Πρόσθεσε, πως «ο Μπαράλες φέτος νομίζω είναι με διαφορά ο ΜVP του Αστέρα και το δικαιούται, γιατί εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι κι ένας άψογος χαρακτήρας».

«Ήταν η φετινή του χρονιά και δικαίως βγήκε πρώτος σκόρερ» αναφέρει για τον Μπαράλες μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σπύρος Κανατάς και προσθέτει, «για μας, ήταν από τους κορυφαίους». Ήταν τόνισε, «αυτός που κράτησε την ομάδα στα δύσκολα και την οδήγησε μέσα στην τετράδα».

Για την «αγιοποίηση» του Μπαράλες υπογράμμισε, «είναι αλήθεια ότι κάποιοι τον έχουν ‘'αγιοποιήσει'' και νομίζω δικαίως. Τα φώτα έχουν πέσει σ' αυτόν και νομίζω ότι συμβάλει όλη η γενικότερη εικόνα του τη φετινή χρονιά».

Ο Αργεντινός παίχτης του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες, έφτασε στην πρωτεύουσα του Μοριά πριν από δύο χρόνια, κέρδισε γρήγορα την συμπάθεια των Αρκάδων και φέτος, δίνοντας αυτός την ψυχή του για την ομάδα, οι Αρκάδες τον αγάπησαν, τον λάτρεψαν και το δείχνουν τόσο στο γήπεδο επευφημώντας τον, όσο και με αυτό τον ακραίο τρόπο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι «η αγιοποίησή του» δεν έγινε τώρα, αλλά από τα μέσα του πρώτου κιόλας γύρου της Super League.

ΑΠΕ-ΜΠΕ