Κυριακή, 17 Μάιος 2015 19:56

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" : Φινάλε με ήττα στην Τρίπολη, 1-0 από τον Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" : Φινάλε με ήττα στην Τρίπολη, 1-0 από τον Παναρκαδικό

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής η Καλαμάτα καθώς σήμερα έχασε με 1-0 στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό. Η Μεσσηνιακή ομάδα έχασε ένα ματς στο οποίο δεν ήταν χειρότερη από τον αντίπαλο της, καθώς πλήρωσε ένα αμυντικό λάθος στο 78', όταν και σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Ετσι η Καλαμάτα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναρκαδικός είχε την κατοχή στο ξεκίνημα, χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση.
Μετά το 15' ανέβηκε η Καλαμάτα, πήρε τον έλεγχο και είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Ρούσσης και Μαρτίνος, δεξιά στην άμυνα ήταν ο Νιφορόπουλος και δεξιά ο Βασιλόπουλος. Ζαχαρόπουλος, Κουντάνης και Νικολόπουλος ήταν η τριάδα των μέσων και Δημητριάδης, Ηλιόπουλος, Καλαντζής η επιθετική τριάδα ενώ στα γκολπόστ ήταν ο Μούζος με την Καλαμάτα να παίζει έτσι και πάλι με αρκετά νεαρά παιδιά στην σύνθεση της.
Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 17' με τον Νικολόπουλο να σουτάρει άουτ από καλή θέση.
Στο επόμενο λεπτό ο Τριμπόνιας έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Σταθουλόπουλος κόπηκε τελευταία στιγμή. Στην επόμενη φάση ο Κωστάκης σούταρε λίγο άουτ για τους γηπεδούχους ενώ στο 21' ήταν η σειρά της Καλαμάτας να απειλήσει, όταν ο Νικολόπουλος έκανε ωραία πάσα στον Δημητριάδη, όμως το σουτ του τελευταίου έστειλε τη μπάλα άε σώμα αμυντικού.
Στο 29' ο Καλαντζής σούταρε ελάχιστα άουτ, από πάσα Κουντάνη,
Στο 43' ο Σταθουλόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 65' ο Νιφορόπουλος έκανε μια επικίνδυνη σέντρα αλλά ο Χατζόπουλος έδιωξε σωτήρια προ του Καλαντζή. Στο επόμενο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ρούσσης έπιασε το σουτ όμως ο Ψυχογιός μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια πάνω στην γραμμή του τέρματος.
Στο 77' ο Καλαντζής εκτέλεσε ένα φάουλ με πάσα προς τον Ηλιόπουλο που πλάσαρε από καλή θέση αλλά απόκρουσε ο Ψυχογιός.
Στο επόμενο λεπτό είχαμε το γκολ. Έγινε μια κάθετη πάσα προς την περιοχή της Καλαμάτας ολιγώρησαν οι Λαζάρου και Μούζος, και έτσι πετάχτηκε ο Τριμπόνιας, πήρε τη μπάλα και με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ έβγαλε την φανέλα πανηγυρίζοντας και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα!
Η Καλαμάτα είχε μια καλή στιγμή στο 84' με τον Τσιφλίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Ψυχογιό. Διπλή σημαντική ευκαιρία έχασαν οι Μεσσήνιοι και στο 93' . Ο Τσιφλίδης έκανε το σουτ, απόκρουσε ο Ψυχογιός, η μπάλα έφτασε ξανά στον Τσιφλίδη που έδωσε στον Ηλιόπουλο αλλά αυτός πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
Λιγοστός ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς ενώ στο γήπεδο ήταν και περίπου 50 φίλαθλοι της Καλαμάτας.
Διαιτητής ήταν ο Καλογεράκος με βοηθούς τους Ψαρρή, Καραμέρο, όλοι από την Ζάκυνθο.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Πετρόπουλος (87' Βλαχοκυριάκος), Μπούζας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος (77' Μπίσιας), Τριμπόνιας, Καδάς (75' Αρώνης), Κότσιρας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μούζος, Βασιλόπουλος, Νιφορόπουλος, Ρούσσης, Μαρτίνος, Κουντάνης (75' Τσιφλίδης), Ζαχαρόπουλος (81' Κεϊτά), Νικολόπουλος, Ηλιόπουλος, Δημητριάδης (61' Λαζάρου), Καλαντζής.