Δευτέρα, 18 Μάιος 2015 12:57

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν προλαβαίνει ο Μπεργκ με Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν προλαβαίνει ο Μπεργκ με Αστέρα Τρίπολης

Ο Μάρκους Μπεργκ γυμνάστηκε ατομικά και δεν θα χρησιμοποιηθεί στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ο Πέτριτς.


Με το επιθετικό δίδυμο που ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα αρχίσει τα play off ο Παναθηναϊκός, όπως προέκυψε από την προπόνηση της Δευτέρας.
Ο Μάρκους Μπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον προσέβαλε την Κυριακή (17/5), ενώ ο Μλάντεν Πέτριτς ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας για το τράβηγμα στη γάμπα.
Εάν η γαστρεντερίτιδα ήταν το μόνο συμβάν, η κατάσταση θα ήταν καλύτερη, αλλά, ο Μπεργκ προέρχεται και από την ταλαιπωρία με τη λοίμωξη του αναπνευστικού, οπότε ο οργανισμός του έχει εξασθενήσει.
Ο Σουηδός συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (20/5), όμως, ο Κροάτης θα παραμείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποκατάσταση του.
Όπως και να έχει, ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει τους Καρέλη και Κλωναρίδη, οι οποίοι έχουν δείξει ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της επίθεσης.
Στο μεταξύ, συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με τoν Αστέρα Τρίπολης. Τo πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Ο Χουχούμης έκανε θεραπεία.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη (19/5) στις 15:00, έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς της Τετάρτης και στη συνέχεια, θα λάβει χώρα η αναχώρηση για την Τρίπολη.
Πηγή: sport24.gr