Τρίτη, 19 Μάιος 2015 20:23

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Στο γηπεδικό θα δώσει το βάρος η νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση απέκτησε πριν λίγες μέρες ο Χανδριναϊκός, με τον Απόστολο Ζωντανό να παίρνει για μια ακόμη φορά την θέση του προέδρου.

Ο επί σειρά 8 ετών πρόεδρος της ομάδας θα είναι στο τιμόνι της και τα δύο επόμενα χρόνια ενώ τη νέα διοίκηση απαρτίζουν ακόμη οι Κώστας Αποστολόπουλος (αντιπρόεδρος), Γιώργος Νικητόπουλος (γραμματέας), Φίλιππος Λάππας (ταμίας), Ηλίας Καραμπάτσος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Χρήστος Ζάλιαρης (έφορος υλικού), Παναγιώτης Νταής, Γιώργος Καραμπάτσος, Βασίλης Αποστολόπουλος (τακτικά μέλη), Μιχαήλ Κοντός, Γιώργος Καραθανάσης, Βασίλης Καραμπάτσος (αναπληρωματικά μέλη).  Το πρώτο και κύριο θέμα που θα απασχολήσει την νέα διοίκηση είναι το γηπεδικό. Οπως τονίζει ο κ. Ζωντανός, η διοίκηση δεν έχει χρονοδιάγραμμα από τον Δήμο όσον αφορά την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο του Σουληναρίου. Στον Χανδριναϊκό φοβούνται ότι το έργο θα πάει πολύ πίσω ακόμη, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα θα αναγκαστεί να ξεκινήσει προετοιμασία τον Αύγουστο σε κάποιο άλλο γήπεδο (μάλλον στην Πύλο) και να περάσει ξανά την φετινή ταλαιπωρία όπου η ανδρική και η παιδική ομάδα έτρεχαν από εδώ και από εκεί για να προπονηθούν.  «Το γηπεδικό είναι αυτό που μας απασχολεί και δυστυχώς δεν έχουμε καμιά ενημέρωση για το θέμα από τον Δήμο. Σκεφτείται ότι έχουμε 39 παιδιά στην παιδική ομάδα τα οποία δεν έχουμε γήπεδο για να κάνουν προπόνηση. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να φτιάξουμε ιδιόκτητο γήπεδο, όμως όπως καταλαβαίνετε δεν είναι κάτι εύκολο», τονίζει ο κ. Ζωντανός που αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας. «Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε και πάλι μια ομάδα που θα είναι σε θέση να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι μας στηρίζει ο κόσμος και είναι αυτός που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες».

Θα φτιάξει πολιτιστικό κέντρο

Ο πρόεδρος του Χανδριναϊκού σημείωσε ακόμη πως ο σύλλογος έχει ξεκινήσει την προσπάθεια να φτιάξει ένα πολιτιστικό κέντρο στις παλιές αποθήκες του συνεταιρισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και αίθουσα για προβολή θεατρικών παραστάσεων.