Τετάρτη, 20 Μάιος 2015 16:27

Σπάρτη - Κυπαρισσία (2-1 τελικό)

Γράφτηκε από τον

Ολα πλέον είναι ανοιχτά για την άνοδο, αφού αν η Κυπαρισσία και η Σπάρτη ολοκληρώσουν ισόβαθμες τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική, τότε οι δύο ομάδες θα δώσουν μπαράζ σε ουδεέτερο, μιας και έχουν από μια νίκη στα μεταξύ τπυς παιχνίδια και την ίδια διαφορά τερμάτων (1-0 και 2-1).

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τέλος στο ματς. Η Σπάρτη νικά την Κυπαρισσία με 2-1 και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.

 85' Παραμένει το 2-1 και η αγωνία στο κατακόρυφο.

79' Αλλαγή για την Κυπαρισσία ο Κωνσταντόπουλος στη θέση του Μαργαρώνη.

73' Ο Θεοδωρακόπουλος με εξαιρετική ενέργεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και 5-6 μέτρα έξω από την περιοχή, έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο "Γ" για το 2-1.

73' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-1 Θεοδωρακόπουλος.

71' Ο Πρασάς από μακριά δοκίμασε το σουτ, όμως ο Ντουγέρογλου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η Κυπαρισσία πρέπει να σκοράρει για να μην υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς είχε νικήσει ο ΑΟΚ με 1-0 τη Σπάρτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Η Σπάρτη δεν έχει την ίδια πίεση, όπως στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, ούτε όμως και η Κυπαρισσία έχει γίνει απειλητική.

60' Αλλαγή και για τη Σπάρτη. Ο Πετρόπουλος στη θέση του Γεωργακόπουλου.

59 Πρώτη αλλαγή για την Κυπαρισσία. Ο Μαργαρώνης στη θέση του Γεωργιόπουλου.'

55' Κίτρινη κάρτα ο Ντιόπ της Κυπαρισσίας.

Στο 53' το σκορ είναι 2-0. Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στο δεύτερο μέρος.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Τέλος του ημιχρόνου.

45' Κόρνερ Σεμερτζίδη, αδράνεια της άμυνας και ο Χαλίλι από κοντά κάνει το 2-0.

44' Σέντρα Χαλίλι από δεξιά, ο Σεμερτζίδης δεν βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε με το κεφάλι, στην εξέλιξη της φάσης ο Γεωργακόπουλος σούταρε απέκρουσε ο Ντουγέρογλου.

Η Κυπαρισσία μετά το 30' έχει αρχίσει να ισορροπεί το παιχνίδι και να προσπαθεί να βγει στην επίθεση.

38' Κίτρινη κάρτα ο Χαλίλι της Κυπαρισσίας

37' Ο Γεωργιόπουλος πιάνει στη κίνηση το σουτ, η μπάλα περνά παράλληλα, αλλά δεν μπορεί να την βρει στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαγεωργίου.

36' Πρώτη ευκαιρία για τη Κυπαρισσία, από το κόρνερ του Λυδιώτη ο Παπαγεωργίου πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 34' Κίτρινη κάρτα για τον Τσούκλη της Σπάρτης.

29' Ατομική ενέργεια Αναστασάκου και σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

28' Ο Σεμερτζίδης από μακριά πήγε να αιφνιδιάσει με εκτέλεση φάουλ τον Ντουγέρογλου, αλλά ο γκολκίπερ της Κυπαρισσίας απομακρύνει σε κόρνερ.

20' Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την βλέπει ο Παπαγεωργίου της Κυπαρισσίας.

Δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα η Κυπαρισσία που επηρεάστηκε και από το γρήγορο γκολ.

Η Σπάρτη με τον ενθουσιασμό της κερκίδας πετυχαίνει το γκολ που ήθελε νωρίς και τώρα έχει την ψυχολογία

8' Φάουλ Σεμερτζίδη, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ντουγέρογλου προλαβαίνει σωτήρια και απομακρύνει προ του Αναστασάκου.

6' Γκολ για τη Σπάρτη 1-0. Ο Σεμερτζίδης εκτέλεσε από μακριά το φάουλ, η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Ντουγέρογλου.

Σε λίγη ώρα ξεκινά στη Σπάρτη το μεγάλο παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική μεταξύ της Α.Ε. Σπάρτης και της Κυπαρισσίας. To eleftheriaonline.gr βρίσκεται στη Λακωνική πρωτεύουσα και θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την κρίσιμη αναμέτρηση.

Ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Απαράδεκτες και οι συνθήκες στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Με το ζόρι βρήκαμε μια... γωνιά

ΣΠΑΡΤΗ Γαρόζης, Κόπελας, Πρασάς, Πανάκης, Σπηλιωτόπουλος, Χοτζάι, Τσούκλης, Γεωργακόπουλος, Αναστασάκος, Σεμερτζίδης, Χαλίλι.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Ντιόπ, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Θεοδωρακόπουλος, Καρατζούλιας, Φ. Παναγόπουλος, Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου.

 

Από τα μεγάφωνα ζητούν από τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους στην αγκαλιά για να μπορέσει να χωρέσει ο κόσμος. Πολλοί είναι όρθιοι στα κάγκελα.

Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει το ματς που θα κρίνει την άνοδο στη Γ' εθνική. Οι ομάδες και οι διαιτητές ολοκλήρωσαν την προθέρμασνη και έχουν πάει στα αποδυτήρια.

 Θυμίζουμε ότι η Σπάρτη θέλει μόνο νίκη, καθώς απέχει 3 βαθμούς από την Κυπαρισσία, η οποία και με ισοπαλία θα είναι αγκαλιά με την άνοδο.

Σε λίγο θα είναι στο γήπεδο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες και το γήπεδο της Σπάρτης παίρνει... φωτιά

Μόλις έφθασε και ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ο Γιαννακόπουλος γνωρίζει την αποθέωση.

Ξεκινά το παιχνίδι.