Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 13:01

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σκέφτονται τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον

Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην "Μαύρη Θύελλα", με τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται πλέον την επόμενη μέρα.


Ο Ράλλης και οι συνεργάτες του προγραμματίζουν για το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου την γενική συνέλευση της ομάδας. Στο διάστημα που μεσολαβεί θα περιμένουν μήπως εμφανιστεί επενδυτής ή ομάδα επενδυτών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να αναλάβουν τα ηνία των «μελανόλευκων». Σε αυτή την περίπτωση, αν υπάρξει δηλαδή υποψήφιο διοικητικό σχήμα που θα είναι σε θέση να πάει ψηλά την ομάδα, η τωρινή διοίκηση θα προχωρήσει τις διαδικασίες για διοικητική αλλαγή.
Ωστόσο, επειδή μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια κίνηση από επενδυτή ή επενδυτές, οι «μελανόλευκοι» έχουν αρχίσει να σκέφτονται από τώρα τον τρόπο που θα σχεδιάσουν τη νέα χρονιά.
Το πως ακριβώς θα κινηθούν έχει να κάνει κυρίως με την οικονομικές δυνατότητες που θα υπάρξουν. Αυτό θα εξαρτηθεί αφενός από το αν θα μείνουν όλα τα μέλη της τωρινής διοίκησης και αφετέρου από το αν θα υπάρξουν προσθήκες ή χορηγίες. Το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει στις αρχές του επόμενου μήνα και αφού οριστικοποιηθεί το ότι δεν θα έχουμε αλλαγή στα διοικητικά αλλά και το ποια ακριβώς θα είναι η σύνθεση της νέας διοίκησης.