Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 12:05

Νεκρός παίκτης από ανακοπή καρδιάς στην Αργεντινή

Γράφτηκε από τον
Νεκρός παίκτης από ανακοπή καρδιάς στην Αργεντινή

Την τελευταία του πνοή άφησε στο γήπεδο ο Κριστιάν Γκόμες, προκαλώντας σοκ στην αθλητική κοινή γνώμη της Αργεντινής, κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Ατλέτικο Παρανά κόντρα στην Μπόκα Ουνίδος.

Ο 27χρονος αμυντικός της Αλέτικο κατέρρευσε περίπου μισή ώρα μετά την έναρξη της αναμέτρησης για την δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του αγώνα, αλλά και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, χάνοντας τη μάχη κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Γκόμες υπέστη ανακοπή καρδιάς.

«Προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε, αλλά πέθανε στην δρόμο για το νοσοκομείο», τόνισε ο Μιγκέλ Ντάρε, γιατρός της Μπόκα Ουνίδος, ενώ ο παρατηρητής του αγώνα, Ραμόν Γκόμες σημείωσε: «Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν. Είναι αναπάντεχο και απίστευτο. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην υγεία του». Ο θάνατος του 27χρονου αμυντικού είναι ο δεύτερος σε διάστημα 11 ημερών στην Αργεντινή, αφού στις 14 Μαΐου ο Εμανουέλ Ορτέγκα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μετά από το σοβαρό ατύχημα, που είχε στον αγώνα της Σαν Μαρτίν ντε Μουρζάγο με την Γιουβεντούδ Ουνίδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ