Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 17:46

Νέοι... μπελάδες για τη Βέροια, έφεση άσκησε ο Εισαγγελέας!

Γράφτηκε από τον
Νέοι... μπελάδες για τη Βέροια, έφεση άσκησε ο Εισαγγελέας!

Σε έφεση κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την υπόθεση της Βέροιας προχώρησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

 

Τόσο η ομάδα της Ημαθίας, όσο και ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Αρβανιτίδης και ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Λαναρής, απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού και χειραγώγησης του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου 2013, ο οποίος είχε βρει νικητές με 3-0 τους Πειραιώτες, λόγω αμφιβολιών.

Μετά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, όμως, η υπόθεση θα κριθεί πλέον οριστικά σε δεύτερο βαθμό στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι προφανώς αποτέλεσμα και την κατάθεσης του Αλέξανδρου Καλογέρη, η οποία συντάχθηκε στη γραμμή των Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Νίκου Γεωργέα, οι καταθέσεις των οποίων είχαν οδηγήσει στη δίωξη της «Βασίλισσας του Βορρά» και των δύο φυσικών προσώπων.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε έφεση κατά: 1. Της 218/2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας 2. Του Γεωργίου Λαναρή, γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Βέροια 3. Του Γεωργίου Αρβανιτίδη, προέδρου της ΠΑΕ Βέροια και 4. Της ΠΑΕ Βέροια».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR