Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 20:33

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Απονεμήθηκαν τα κύπελλα σε Αίαντα και Δόξα

Γράφτηκε από τον

Τα κύπελλα για την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλό τους απένειμε η ΕΠΣΜ στις πρωταθλήτριες ομάδες της Δόξας (4ος) και του Αίαντα (5ος) χθες αργά το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης".


Οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό παιχνίδι πριν την απονομή των κυπέλλων γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο τους.
Ο Αίας πήρε τη νίκη με 8-0 με τέρματα που σημείωσαν οι Μπάκας (17' συρτό σουτ), Δ. Καλογερόπουλος (22' κεφαλιά), Κουλουμπός (24' κοντινό πλασέ), Αδαμόπουλος (30' κοντινό πλασέ), Τσούκλερης (42' κοντινό πλασέ), Σάμιος (47' σουτ, 55' σουτ) και Παπαγιαννόπουλος (48' σέντρα σουτ),
Η Δόξα έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει στο 45' όμως η μπάλα από το διαγώνιο σουτ του Σερπάνου κτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού το ματς είχε όπως προαναφέραμε εορταστικό χαρακτήρα.
ΔΟΞΑ: Σαμπατάκος, Μανωλούδης, Σοκιανός, Μποούνας, Κάτσος, Σερπάνος, Μανεσιώτης, Τεντζογλίδης, Λυμπερόπουλος, Οικονομέας, Τσαγκάκης. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Χαλίλι, Λυριτζής, Πατριαρχέας, Κουράφας, Παπαδόπουλος, Διονυσόπουλος, Νικολακέας, Κρέπης, Μουζάκης.
ΑΙΑΣ: Πλακουδάκης, Παυλέας, Ελ. Καλογερόπουλος, Αδαμόπουλος, Κουλουμπός, Ζαφείρης, Ζαχαριάς, Λαμπρόπουλος, Καραλέκας, Δ. Καλογερόπουλος, Μπάκας. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Ζαφειρίου, Μανεσιώτης, Νικολακόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Δουλάμης, Σάμιος, Χριστόπουλος, Τσούκλερης, Κωστέας, Κάτσιος, Ακριστινέϊ, Μπουσάϊ, Καραβίτης.

Οι απονομές

Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ Αντώνης Τουρλομούσης έδωσε τα κύπελλα στις δύο ομάδες και μαζί με τον ενωσιακό προπονητή Παναγιώτη Δρούγα προσέφεραν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Τιμητική πλακέτα
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Δόξας είχε φροντίσει να τιμήσει με πλακέτα τη επί σειρά ετών γραμματέα της ΕΠΣΜ Μαρία Τσιμικλή για την προσφορά της στο ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα έδωσε η πρόεδρος της Δόξας Μαρία Ράλλη στον γενικό γραμματέα της ΕΣΠΜ κ. Τουρλομούση.

Δήλωση για Ν. Γιακουμή

Στο περιθώριο του εορταστικού φιλικού για την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή, εκ μέρους της διοίκησης της Δόξας ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Αθανασάκης σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Γιακουμή, δήλωσε στο "Notos": «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Νίκο Γιακουμή για τη συνεργασία που είχαμε στη διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».