Τετάρτη, 27 Μάιος 2015 16:34

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Το έκανε δύσκολο ο… Ερμής Κιβερίου

Γράφτηκε από τον

Η όλη παρουσία και τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι τώρα η Κυπαρισσία σε πρωτάθλημα και μπαράζ είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Πήρε αήττητη το δύσκολο σε σχέση με γειτονικούς νομούς πρωτάθλημα της Α' τοπικής στην Μεσσηνία, έσπασε όλα τα ρεκόρ σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και έχασε για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά την περασμένη Τετάρτη στη Σπάρτη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου.
Με τέτοια παρουσία κανονικά θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στην Γ' εθνική.
Και πραγματικά πιστεύω ότι θα ήταν ήδη εκεί, αν δεν υπήρχε το περσινό αναπάντεχο στραβοπάτημα της Σπάρτης από τον Ερμή Κιβερίου, που της πήρε την άνοδο στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα μπαράζ.
Η Σπάρτη είναι η κορυφαία ομάδα της Λακωνίας που επιπλέον έχει δίψα για διάκριση αυτή την περίοδο ενώ στηρίζεται από ένα μεγάλο επιχειρηματικό όνομα, όπως είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αν δεν υπήρχε η Σπάρτη ο δρόμος θα ήταν ανοικτός για την φετινή Κυπαρισσία η οποία υπερτερεί ξεκάθαρα απέναντι στους πρωταθλητές Αργολίδας, Αρκαδίας και δεν θα είχε πρόβλημα ούτε με οποιαδήποτε άλλη Λακωνική ομάδα.
Ο… περσινός Ερμής Κιβερίου έκανε δύσκολο λοιπόν το φετινό έργο της Κυπαρισσίας, όμως οι Μεσσήνιοι έχουν δείξει ότι αντέχουν στα δύσκολα. Ένα διπλό στο Άστρος και μια νίκη στο μπαράζ με την Σπάρτη είναι τα τελευταία δύσκολα αλλά εφικτά εμπόδια που έχουν μπροστά τους για να πανηγυρίσουν μια πραγματικά πολύ μεγάλη επιτυχία.