Τετάρτη, 27 Μάιος 2015 18:43

Οι αήττητες ομάδες στα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον

Μία αγωνιστική έμεινε για να ολοκληρωθούν τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Οι 56 ομάδες είναι ως γνωστόν χωρισμένες σε 14 ομίλους από τους οποίους ανεβαίνει μόνο ο πρώτος της βαθμολογίας. Ηδη σε 4 ομίλους η πρωτιά έχει κριθεί και μαθηματικά. Το αξιοσημείωτο είναι ότι μια ντουζίνα ομάδες συνεχίζουν αήττητες.
Μεταξύ αυτών φυσικά και αυτές που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στις εθνικές κατηγορίες.
Ο λόγος για τη Φαρκαδόνα που μετέχει στον 5ο όμιλο και μετρά σε πέντε ματς τρεις νίκες και 2 ισοπαλίες.
Η Πύδνα Κίτρους στον 6ο όμιλο έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.  Ο Αχέροντας Καναλακίου στον 8ο όμιλο έχει επίσης απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, όπως και ο Ερμής Ζωνιανών στον 14ο όμιλο.
Από εκεί και πέρα, ο Νέστος Χρυσούπολης (φωτό) οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Στον 4ο όμιλο δύο ομάδες περηφανεύονται για το αήττητο. Ο Εορδαϊκός 2007 που μετρά 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και ο Παναργειακός Ορεστικού που έχει μια νίκη και 4 ισοπαλίες.
Στον 7ο όμιλο ο Α.Ο. Χαλκίς έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το Ηράκλειο στον 9ο όμιλο έχει 5 στα 5, αλλά εκκρεμεί η ένσταση που έχει καταθέσει εις βάρος του το Αιγάλεω.
Στον 11ο όμιλο συναντάμε χωρίς ήττα τον Ιάλυσο και τη Θύελλα Ραφήνας. Ο πρώτος έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία και η Θύελλα 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Τέλος στον 12ο όμιλο ο Α.Ο. Λεβάντε έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και αν μείνει αήττητος στο φινάλε, θα ανέβει στη Γ' εθνική.
Να σημειωθεί ότι χωρίς ήττα μετά από 4 αγωνιστικές είναι και ο Πανναξιακός και ο Κανάρης Χίου (2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες) στον 10ο όμιλο, που χθες επρόκειτο να παίξουν μεταξύ τους για την 5η αγωνιστική.