Παρασκευή, 29 Μάιος 2015 13:22

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλικό με Ικαρο Ν. Ιωνίας το Σάββατο στην Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

O θεσμοθετημένος από το 2002 ετήσιος φιλικός αγώνας των παλαιμάχων της Καλαμάτας με τον Ίκαρο Νέας Ιωνίας θα γίνει αύριο Σάββατο στο γήπεδο της Σπερχογείας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. στο πλαίσιο των άριστων σχέσεων που έχουν οι δύο ομάδες, οι οποίες παίζουν κάθε χρόνο το Μάϊο στην Καλαμάτα και το φθινόπωρο στην Αθήνα.
Οι αγώνες γίνονται προκειμένου να θυμούνται όλοι τον αγώνα του 1973 όταν οι δύο ομάδες είχαν παίξει στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας παρουσία 40.000 φιλάθλων, την χρονιά που η Καλαμάτα κέρδισε την άνοδο στην Α' εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Την διοργάνωση στηρίζουν ο επίτιμος πρόεδρος Λυκούργος Γαϊτανάρος, ο Γιώργος Σπίνος (καφεκοπτείο), ο Δημήτρης Καπουλέας (έμπορος χρυσού) ο Παναγιώτης Νινιός (οινοποιείο), ο Γιώργος Γκότσης (παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ), ο Βασίλης Μανέττας (είδη λαϊκής τέχνης), το δ.σ. της ομάδας της Σπερχογείας με την παραχώρηση του γηπέδου και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μεσσηνίας, τους οποίους ευχαριστούν οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας.
Τέλος, οι προπονητές της ομάδας της Καλαμάτας Νικήτας Παπανικολόπουλος και Άγγελος Σκαφιδάς καλούν όλους τους παλαίμαχους της ομάδας να βρίσκονται αύριο στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Σπερχογείας.