Παρασκευή, 29 Μάιος 2015 17:38

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ζήτησε αστυνομική προστασία για το ταξίδι στο Αστρος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ζήτησε αστυνομική προστασία για το ταξίδι στο Αστρος

Τους κόπους μιας χρονιάς θα παίξει την Κυριακή στο Αστρος η Κυπαρισσία, καθώς μόνο με νίκη απέναντι στον Πανθυρεατικό θα ελπίζει σε άνοδο στη Γ' εθνική.


Οι γηπεδούχοι έχουν τεθεί εκτός τροχιάς ανόδου, αλλά δεν θα είναι.. αδιάφοροι, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του προπονητή Αρη Σαβούρδου, ο οποίος τόνισε με νόημα ότι: "Θα έχουν την ίδια υποδοχή που είχαμε και εμείς".
Ως εκ τούτου στη Κυπαρισσία παίρνουν μέτρα για το μεθαυριανό ταξίδι και ήδη η διοίκηση έχει ζητήσει προστασία από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, τόσο εκτός, όσο και εντός αγωνιστικού χώρου. Κάτι που δείχνει ότι ο αγώνας θα έχει ένταση.
Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας όμως οφείλει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο προκειμένου να δώσει αγώνα μπαράζ με τη Σπάρτη, που λογικά θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.
"Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και ελπίζω να το κερδίσουμε. Θα έχει ένταση και πάθος, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν το τελευταίο βήμα για να πάμε μετά στον τελικό της χρονιάς", λέει ο πρόεδρος της Κυπαρισσίας Γιώργος Φωτεινός.
Η Μεσσηνιακή ομάδα δεν θα είναι μόνη της στο Αστρος, μιας και εκτιμάται ότι θα βρεθούν 200 φίλαθλοι στο πλευρό της.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ΑΟΚ προετοιμάζεται με απουσίες για το κρίσιμο ματς της Κυριακής, καθώς εκτός πλάνων είναι οι Μιτρόφ, Γ. Παναγόπουλος και Καμποσιώρης, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του στρατευμένου Θεοδωρακόπουλου.
Ο Αλέξης Μαντζούνης έχει μάθει όμως να ζει με τα προβλήματα  και αισιοδοξεί ότι η Κυπαρισσία θα πάρει την πέμπτη νίκη στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ εθνική.