Κυριακή, 31 Μάιος 2015 10:01

Ξανά δραματικό φινάλε στα μπαράζ ανόδου!

Γράφτηκε από τον

Η 6η και τελευταία αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική θα διεξαχθεί σήμερα και στον 13ο όμιλο, η αγωνία για τον πρωταθλητή θα κρατήσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι.

Η διαφορά είναι ότι φέτος στο δρόμο της Σπάρτης δεν είναι ο πρωταθλητής Αργολίδας, αλλά και η Κυπαρισσία που πήρε αήττητη τον τίτλο στη Μεσσηνία. Οι δύο ομάδες έχουν από 12 βαθμούς και αν φέρουν τα ίδια αποτελέσματα, θα χρειαστεί να δώσουν αγώνα μπαράζ, μιας και προκύπτει πλήρη ισοβαθμία.
Πέρυσι οι Λάκωνες είχαν χάσει την άνοδο από τον Ερμή Κιβερίου, παρότι μάλιστα ανέβαιναν και με ισοπαλία και ενώ προηγήθηκαν!
Η 6η αγωνιστική είχε διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου του 2014, με τον Ερμή Κιβερίου και τη Σπάρτη να ανταμώνουν στο γήπεδο της Λέρνας. Ο Ερμής είχε εννέα βαθμούς και η Σπάρτη 10. Το αξιοσημείωτο ότι οι γηπεδούχοι έφθασαν να διεκδικούν την άνοδο στο φινάλε και τελικά την πήραν, παρότι ξεκίνησαν με τρεις ισοπαλίες απέναντι σε Πάμισο (2-2), Πανθυρεατικό (0-0) και Σπάρτη (0-0). Στο δεύτερο γύρο όμως του μίνι πρωταθλήματος ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια. Το διπλό στη Μεσσήνη (1-2) ήταν αυτό που άνοιξε το δρόμο για τη Γ' εθνική. Ακολούθησε το 4-1 επί του Πανθυρεατικού και στη συνέχεια ο "τελικός" με τη Σπάρτη. Ο Ερμής διέψευσε όλα τα προγνωστικά, καθώς βρέθηκε να παίζει και με δέκα παίκτες, αλλά νίκησε στις καθυστερήσεις με 2-1 και αγωνίστηκε φέτος στις εθνικές κατηγορίες, χωρίς όμως να μπορέσει να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής.