Κυριακή, 31 Μάιος 2015 20:48

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0: Βρήκε δίχτυα και έβαλε πλώρη για 2ος

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Κουρμπέλη στο 66' ο Αστέρας νίκησε τον Ατρόμητο 1-0 στην Τρίπολη, και με το πρώτο γκολ στα πλέι οφ, πέτυχε την πρώτη του νίκη κυνηγά πλέον τη 2η θέση.


Οι δύο ομάδες μη έχοντας πετύχει νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στα πλέι οφ, γνώριζαν ότι δεν είχαν πολυτέλεια για άλλη απώλεια, στην προσπάθεια να πάρουν τη 2η θέση και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Οι δύο ομάδες μη έχοντας πετύχει νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στα πλέι οφ, γνώριζαν ότι δεν είχαν πολυτέλεια για άλλη απώλεια, στην προσπάθεια να πάρουν τη 2η θέση και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Ο Κουρμπέλης
το γκολ στο 66'

Και σε ένα παιχνίδι που κινήθηκε ξανά σε χαμηλούς ρυθμούς, μια φάση ήταν ικανή να κρίνει τον νικητή. Στο 66' ο Νίκο Φερνάντεζ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Γκορμπούνοφ έκανε άστοχη έξοδο και ο Κουρμπέλης με κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Αστέρα.
O Aστέρας προσπάθησε να μπει δυνατά στην αναμέτρηση. Απείλησε νωρίς με τον Ιγκλέσιας σε στημένη φάση (3'), αλλά γρήγορα φάνηκετόσο η απουσία του Μάσα στη δημιουργία, όσο και η απουσία ενέργειας στο σύνολο των παικτών του.
Ο Ατρόμητος με τρεις αμυντικογενείς παίκτες στα χαφ βραχυκύκλωσε τον αντίπαλό του με αποτέλεσμα ο Γκορμπούνοφ να περάσει ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο.
Αντίθετα, ο Θεοδωρόπουλος χρειάστηκε να φωνάξει «παρών» όπως στη φάση του Μασελίνιο στο 22' όπου έδιωξε δύσκολο σε κόρνερ.
Από τις έξι τελικές των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, οι 5 πήγαν στην εστία αναγκάζοντας τον πορτιέρο των Αρκάδων να επέμβει.
Μετά το γκολ του Αστέρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά ελάχιστα φάνηκαν απειλητικοί, με τον Ναπολεόνι να χάνει τη πιο σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 89'/
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (71' Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Νίκο Φερνάντεζ, Κουρμπέλης (77' Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε (64' Μουκάμ), Γιαννιώτας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Δημούτσος, Αγκουαζί (69' Ναπολεόνι), Καραμάνος (77' Παπάζογλου), Ούμπιδες (72' Μπρίτο), Μαρσελίνιο
Πηγή: sentragoal.gr