Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 08:55

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Καθυστερεί το μπαράζ με τη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Θεοδωρακόπουλου στο 95' η Κυπαρισσία νίκησε την Κυριακή 2-1 τον Πανθυρεατικό στο Αστρος και θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη Σπάρτη για την άνοδο στη Γ' εθνική, καθώς οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς.


Το ματς της χρονιάς θα γίνει είτε την Τετάρτη 10 Ιουνίου, είτε την Κυριακή 14 Ιουνίου και όχι το προσεχές Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου, όπως όλοι νόμιζαν και… έγραφαν. Αυτή είναι απόφαση της ΕΠΟ, διότι χρειάζονται λίγες ημέρες για να κοιτάξουν όλα τα φύλλα αγώνα των δύο ομάδων στα 6 παιχνίδια των μπαράζ, για τυχόν αντικανονικές συμμετοχές και κάρτες ποδοσφαιριστών (κίτρινες και κόκκινες).
Οσο για την έδρα του μπαράζ, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η ΕΠΟ θα ανακοινώσει εντός της εβδομάδας το γήπεδο, αλλά και την ημερομηνία του μεγάλου αυτού αγώνα.
Η παραπάνω εξέλιξη αλλάζει βέβαια τα πλάνα του Αλέξη Μαντζούνη που προσμένει να μάθει πότε θα γίνει οριστικά το μπαράζ για να καταρτίσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Χθες υπήρχε ρεπό και από σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις.
Ο Μιτρόφ παραμένει τραυματίας και η συμμετοχή του με τη Σπάρτη κρίνεται αμφίβολη, όπως επίσης και του Γ. Παναγόπουλου που βρίσκεται στη Μύκονο για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Να σημειωθεί ακόμα ότι ο Θεοδωρακόπουλος είναι φαντάρος και θα γίνουν προσπάθειες για να εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα του.

"Να τελειώσουμε ονειρικά τη χρονιά"

Η Κυπαρισσία συνάντησε στο Αστρος εχθρική ατμόσφαιρα και στο 86' δέχτηκε την ψυχρολουσία της ισοφάρισης από τον Πανθυρεατικό. Αυτή η ομάδα όμως δεν παραδίνεται ποτέ. Βρήκε τα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα και με λυτρώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Θεοδωρακόπουλο. Ετσι θα λύσει οριστικά τις διαφορές της με τη Σπάρτη σε αγώνα μπαράζ.
"Ηταν μια νίκη που μας δίνει τεράστια ώθηση και αυτοπεποίθηση. Η ομάδα έχει ψυχή και δεν παραδίνεται ποτέ", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης για τη μεγάλη νίκη επί του Πανθυρεατικού. Ο προπονητής του ΑΟΚ σχολίασε και το επόμενο παιχνίδι με τη Σπάρτη: "Λόγω φανέλας, κόσμου, δυναμικής, ιστορίας και μπάτζετ η Σπάρτη είναι στα χαρτιά το φαβορί. Πρέπει όμως να το αποδείξεις και εντός των τεσσάρων γραμμών. Εχουμε περάσει τόσες δυσκολίες και δεν μας φοβίζει τίποτα. Εχουμε κερδίσει το σεβασμό από όλη τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Και εισπράττουμε αυτή την αναγνώριση και το σεβασμό. Θέλουμε να τελειώσουμε ονειρικά τη χρονιά".