Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 08:15

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στις 14 Ιουνίου ο αγώνας της χρονιάς με Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί τελικά το μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική ανάμεσα στην Κυπαρισσία και τη Σπάρτη, όπως αποφάσισε χθες η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της χρονιάς παραμένει ακόμα άγνωστο. Δεν θα είναι όμως σίγουρα αυτό του Αστέρα στην Τρίπολη. Το πιθανότερο είναι να γίνει είτε στην Κόρινθο, είτε στο Αργος.
Οπως και να 'χει, οι δύο ομάδες θα πρέπει να κάνουν υπομονή ή καλύτερα προετοιμασία για δέκα ακόμα μέρες μέχρι να ανταμώσουν για τρίτη και τελευταία φορά.
"Είτε σε ξερό, χόρτο, πλαστικό, είτε στην Κόρινθο, είτε στην Αλεξανδρούπολη, εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη. Δεν με ενδιαφέρει που θα γίνει ο αγώνας και δεν ασχολούμαστε με αυτό", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης στο "Ν" για το μπαράζ με τους Λάκωνες.
Ο προπονητής της Κυπαρισσίας προβληματίζεται μόνο για τη συμμετοχή των Μιτρόφ, Θεοδωρακόπουλου και Γ. Παναγόπουλου.
Ο πρώτος είναι τραυματίας, ο δεύτερος φαντάρος και ο Παναγόπουλος βρίσκεται στη Μύκονο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Κάτι που σημαίνει ότι η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας ενδέχεται να παραταχθεί χωρίς τρία βασικά στελέχη της σε αυτό το μεγάλο ματς.
Η προετοιμασία για τη Σπάρτη ξεκίνησε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο των Φιλιατρών που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα και εκεί θα γίνουν και οι υπόλοιπες προπονήσεις της εβδομάδας, μέχρι και την Κυριακή που θα δοθεί μάλλον ρεπό.
Η Κυπαρισσία θα παίξει στις 14 Ιουνίου τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, έχοντας κάνει μέχρι σήμερα υπέρβαση. Μην ξεχνάμε ότι πήρε το πρωτάθλημα αήττητη και με εννέα βαθμούς διαφορά από τον Πάμισο, που είχε προβάδισμα 4 βαθμών στο τέλος του πρώτου γύρου. Στα μπαράζ ανόδου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο τόσο στη Σπάρτη, όσο και στο Αστρος, αλλά έμεινε ζωντανή. Πλέον υπάρχει μόνο ένα εμπόδιο για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της Γ' εθνικής.