Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 20:27

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Τώρα δεν φοβάται τίποτα...

Γράφτηκε από τον

Σε αγώνα μπαράζ με τη Σπάρτη θα κριθούν οι κόποι μιας χρονιάς για την Κυπαρισσία.

Ακόμα όμως και αν δεν τα καταφέρει, αυτή η σεζόν θα μνημονεύεται για χρόνια. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απίστευτη αήττητη πορεία στην Α' τοπική, τα 20 σερί ματς με μηδέν παθητικό, αλλά και την ψυχή που έδειξε στα μπαράζ.
Τόσο στη Σπάρτη, όσο και στο Αστρος, η Κυπαρισσία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έμεινε ζωντανή. Την ώρα που οι Λάκωνες ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν, ο Θεοδωρακόπουλος έδινε εις διπλούν το φιλί της ζωής. Πλέον δεν έχει να φοβάται τίποτα,
Η Σπάρτη του ισχυρού χρηματοδότη Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι αυτή που θα έχει το μεγαλύτερο άγχος στον αγώνα της χρονιάς που θα γίνει 10 ή 14 Ιουνίου.
Διότι πλέον θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας και με περισσότερες λύσεις σε σχέση με το παιχνίδι στις 20 Μαϊου στη Λακωνία.
Η Κυπαρισσία έχει αποδείξει ότι έχει ψυχή και δεν παραδίνεται με τίποτα, ακόμα και όταν όλα δείχνουν χαμένα.  Ενα παιχνίδι έγινε για να ολοκληρώσει μια μαγική χρονιά και ο Αλέξης Μαντζούνης ξέρει πολύ καλά  να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους παίκτες του.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ