Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 19:05

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο", λέει ο νέος προπονητής Τ. Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον

Με τον Τάσο Χατζηαγγελή θα πορευτεί ο Μεσσηνιακός στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.


Ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε την Τρίτη το βράδυ με τη διοίκηση των "πρασίνων" και έδωσε τα χέρια.
"Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Τάσο Χατζηαγγελή και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του", είναι η λιτή ανακοίνωση του Μεσσηνιακού, ο οποίος θυμίζουμε ότι πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν με τον Ελβιο Μάνα στον πάγκο και τελείωσε με τον γυμναστή Γιώργο Κατσούλη.
Ο Χατζηαγγελής είχε τα ηνία της Σπερχογείας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ έχει εργαστεί ακόμα για δύο χρόνια στον Αθηναϊκό τόσο στην Α', όσο και στη Β' εθνική, στον Εθνικό Αστέρα (μαζί με το Νίκο Αλεφάντο) στην Α' εθνική, αλλά και στην Κόρινθο στη Γ' εθνική.
Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο Μεσσηνιακό την περίοδο 1980-81, ενώ έκανε μεγάλη καριέρα στον Αθηναϊκό, έχοντας περάσει ακόμα από Καλαμάτα και Παναθηναϊκό για να "κρεμάσει τα παπούτσια του" στον Εθνικό Αστέρα.
Στη Μεσσηνία ως προπονητής έχει δουλέψει μόνο στη Σπερχογεία και πλέον ανοίγει μια νέα σελίδα.
"Ευχαριστώ τη Σπερχογεία για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια και της εύχομαι καλή συνέχεια. Βρεθήκαμε με τους ανθρώπους του Μεσσηνιακού και συμφωνήσαμε. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο", λέει στο "Ν" ο νέος τεχνικός της καλαματιανής ομάδας. Οσον αφορά τους στόχους στο επόμενο πρωτάθλημα, θα τεθούν σε νέα συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση. Σε αυτή θα ξεκαθαρίσει και η σύνθεση του τεχνικού τιμ. Αν δηλαδή θα παραμείνει ο γυμναστής Γιώργος Κατσούλης.