Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 11:03

Η UEFA δικαιώνει την ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον

Δικαίωση για την ΕΠΟ μετά την μομφή για την εγκυρότητα του διορισμού των μελών του διοικητικού συμβουλίου, από τις ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απευθύνθηκε σχετικά στην ΟΥΕΦΑ για να πάρει επάνω της το θέμα και όπως ενημέρωσε με επίσημο έγγραφό της που υπογράφει ο γενικός σύμβουλος και διευθυντής της νομικής της υπηρεσίας, Αλεσάντερ Μπελ, παίρνει το μέρος της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η επιστολή που εστάλη στην Ομοσπονδία:

«Αξιότιμε κε Σαρρή,

Αναφερόμαστε στην επιστολή σας της 27ης Μαΐου 2013, το περιεχόμενο της οποίας λάβαμε υπόψιν μας και επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την έγκαιρη ενημέρωσή μας σχετικά με το θέμα αυτό.

Προς τούτο, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι η ΟΥΕΦΑ έχει την ακλόνητη πεποίθηση ότι η εκλογή του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) διεξήχθη με τον σωστό τρόπο και σε συμφωνία με το καταστατικό και τους κανονισμούς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πρόσθετα θεωρείται αυτονόητο ότι η ΟΥΕΦΑ δύναται μόνο να αναγνωρίσει διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εφόσον τα μέλη του έχουν εκλεγεί ως αποτέλεσμα μίας διαδικασίας η οποία διεξήχθη από την ήδηα την Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η ΟΥΕΦΑ δεν θα μπορούσε να αποδεχθεί τον διορισμό των μελών του διοικητικού συμβουλίου από ένα κρατικό δικαστήριο.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ