Κυριακή, 07 Ιούνιος 2015 18:53

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δυσαρέσκεια της διοίκησης για τον ορισμό στο Περιστέρι

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δυσαρέσκεια της διοίκησης για τον ορισμό στο Περιστέρι

Ο ορισμός του αγώνα μπαράζ της 14ης Ιοιυνίου με την Σπάρτη στο γήπεδο του Περιστερίου προκάλεσε την δυσαρέσκεια της διοίκησης της Κυπαρισσίας που με σχετική ανακοίνωση ζητά ο αγώνας να γίνει στην Πελοπόννησο. Η ανακοίνωση αναφέρει:


«Το Δ.Σ του Α.Ο. Κυπαρισσίας δηλώνει την δυσαρέσκεια του απέναντι στην αρμόδια αρχή της ΕΠΟ που όρισε ως κατάλληλο το γήπεδο του Περιστεριού για την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ μεταξύ της ομάδας μας απέναντι στη Σπάρτη. Είναι πρωτοφανές το γεγονός να αλλάζουν "περιφέρεια" τα δυο σωματεία μακριά από τις πόλεις τους και τους νομούς τους. Ενώ η περιφέρεια Πελοποννήσου έχει επάρκεια γηπέδων που πληρούν τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κρίνει ότι ΌΛΑ τα γήπεδα είναι ακατάλληλα. Δεν είναι δυνατόν πριν μερικές μέρες να παίζουμε αγώνα για τα μπαράζ ανόδου μέσα στο Άργος και τώρα το γήπεδο να είναι ακατάλληλο όταν και η ομάδα του Άργους αγωνίζεται στη Γ Εθνική. Δεν είναι δυνατόν το γήπεδο της Κορίνθου να είναι ακατάλληλο όταν μερικές μέρες πριν έγινε αγώνας Β’ Εθνικής Κατηγορίας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στην ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να είναι ακατάλληλο το γήπεδο του Παναρκαδικόυ όταν αγωνίζεται η ομάδα Γ Εθνική τα τελευταία τρία χρόνια!!!!! Δεν εξέτασαν τις ιστορικές στιγμές μιας πόλης , δεν εξέτασαν την επιθυμία ενός νομού να είναι κοντά στην ομάδα του. Διαβεβαιώνουμε το κόσμο της πόλη μας που είναι ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια κοντά στην ομάδα , το κόσμο που αγάπησε την ομάδα μέσα από την διαδικασία τον μπαράζ , ότι η Διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί ο αγώνας να διεξαχθεί εντός ορίων περιφέρειας .... Για όλους τους Μεσσήνιους , Τριφύλιους, συμπολίτες μας.»

Ξεκινά η προετοιμασία

Μετά το σημερινό ρεπό οι παίκτες της Κυπαρισσίας θα ξεκινήσουν αύριο Δευτέρα την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με την Σπάρτη. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Μιτρόφ, αλλά και ο Γ. Παναγόπουλος που βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Μύκονο και είναι αβέβαιο αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα με τη Σπάρτη.
Στο εν λόγω ματς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ζαφείρης που είχε την κόκκινη κάρτα (από τον πάγκο) στο πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανθυρεατικό.