Κυριακή, 07 Ιούνιος 2015 23:08

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ 1-0: Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ οι Αρκάδες! - η τελική βαθμολογία

Γράφτηκε από τον

Ραντεβού στα αστέρια του Europa League, έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και εξασφάλισε τη δεύτερη προνομιούχο θέση, που σημαίνει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το "χρυσό" γκολ πέτυχε ο Ματίας Ιγκλέσιας στο 77΄. Καταστροφικά ολοκληρώνεται η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει από τον Β΄ προκριματικό του Europa League στις 16 Ιουλίου.
Ελάχιστες αξιόλογες φάσεις σημειώθηκαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", με τις δύο ομάδες να είναι εξαιρετικά διστακτικές. Το διακύβευμα ήταν οι... διακοπές, αφού ο ηττημένος θα αναγκαζόταν να ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία, με το πρώτο ματς του Europa League προγραμματισμένο στις 16 Ιουλίου. Από μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 23΄ ο Σκόνδρας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το λάθος γύρισμα του Τζαβέλλα, ενώ στο 38΄ ο Μακ σούταρε άουτ από ιδανική θέση για γκολ.
Θέαμα "μηδέν" στο β΄ ημίχρονο. Αφενός φαινόταν από... μακριά ότι ένα γκολ θα έκρινε το ματς, αφετέρου οι γηπεδούχοι ένιωθαν απόλυτα ικανοποιημένοι και με το 0-0. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν οριστικά στο 77΄ όταν ο Ματίας Ιγκλέσιας με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0 και έστειλε τον Αστέρα στα... αστέρια του Europa League.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης (82΄ Πόζογλου), Κίτσιου, Μακ, Παπαδόπουλος (70΄ Περέιρα), Κουλούρης (59΄ Σαββίδης), Αθανασιάδης
Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά (61΄ Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης (87΄ Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας (75΄ Τσοκάνης)
Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και η βαθμολογία στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας για την περίοδο 2014/15:
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ  1-0
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός      15  9-2 (Προκριματικοί Τσάμπιονς Λιγκ)
2. Αστέρας Τρίπολης  10  2-4 (Όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ)
4. Ατρόμητος          8  4-4 (Γ΄ προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ)
5. ΠΑΟΚ               4  1-6 (Β΄ προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ)